ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΕΕΑ απέστειλε έκθεση, όχι εισήγηση για Κέρκυρα

Η ΕΕΑ απέστειλε έκθεση, όχι εισήγηση για Κέρκυρα
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Η ΕΕΑ απέστειλε έκθεση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Κέρκυρας και καταργήθηκε η προ ημερών εισήγησή της, στην οποία έκανε αναφορά σε υποβιβασμό της ομάδας!

Μια εξέλιξη που κατά την Κέρκυρα είναι ευνοϊκή έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διαβίβασε όντως τον φάκελο σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ σε Superleague και ΕΠΟ, στον οποίο ωστόσο δεν υπάρχει καμία εισήγηση για αποβολή.

Υπάρχει απλά μια έκθεση, μέσω της οποίας η ΕΕΑ πετάει το μπαλάκι σε Superleague και ΕΠΟ, ώστε να αποφασίσουν εκείνες για το μέλλον της νησιώτικης ομάδας, δίχως να υπάρχει καμία εισήγηση. Καταργήθηκε, δηλαδή, η προ ημερών εισήγηση για αποβολή των Επτανήσιων από το πρωτάθλημα της Superleague.

Εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Κέρκυρα για την εξέλιξη αυτή, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η νέα επίσημη ενημέρωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Λίγη ώρα αργότερα η Super League δικαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24 έβγαλε και σχετική ανακοίνωση με την οποία καλεί σε απολογία την Κέρκυρα μετά την έκθεση της ΕΕΑ και σχετικά αναφέρει:

Η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 23-07-2015 και ώρα 12.00 την ΠΑΕ AOK. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Α.Ο.Κ.: «Κατόπιν της έκθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 2-7-2015 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 23-7-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και του άρθρου 69 του Ν. 2725/1999 όπως οι διατάξεις αυτές ισχύουν σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΕΕΑ εισηγείται αποβολή της Κέρκυρας

ΠΑΕ Κέρκυρα: ''Περιμένουμε την απόφαση''

Το απόλυτο μπάχαλο και η ''ομάδα Α''

ΠΑΕ Κέρκυρα: ''Προϊόν πλάνης η απόφαση''

Κουτσούρης: ''Δεν θα υποβιβαστεί η Κέρκυρα''

Η Κέρκυρα κρίνεται από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ