ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Θα πρέπει να είμαστε στο 100% για τη νίκη"

Γρηγορίου: "Θα πρέπει να είμαστε στο 100% για τη νίκη"
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της η Κέρκυρα για να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε ο Μιχάλης Γρηγορίου σε δηλώσεις που έκανε για τον αγώνα.

Με δηλώσεις του στη NOVA, ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγρίου, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επισήμανε τους τομείς που θα πρέπει να είναι πρώτοι οι "Φαίακες".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, αυτή του ΠΑΣ. Προέρχεται από μία ανατροπή στο σκορ με τον Αστέρα ενώ το ίδιο σχεδόν έκανε και με την Ξάνθη, οπότε ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Θα πρέπει να είμαστε στο 100% για τους τρεις βαθμούς που είναι και ο στόχος μας.

Θα πρέπει να είμαστε πρώτοι στις μονομαχίες, να δείξουμε αγωνιστικότητα και ψυχή. Να προηγηθούμε στο σκορ βέβαια, να βγάλουμε προσπάθειες από τα άκρα και να είμαστε πολύ καλοί στις μεταβιβάσεις από την άμυνα στην επίθεση. Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό.

Έχουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Δεν είχαμε τον απαιτούμενο αριθμό φιλικών για να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε αυτό μέσα από τα επίσημα. Μπορεί να είχαμε εξαιρετική παρουσία στις δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τις μεταβιβάσεις μας και τον ανασταλτικό μας τομέα.

Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά και όχι να έχουμε αυτοσκοπό το αποτέλεσμα, κάτι που έχει και τα μειονεκτήματα του βέβαια, όπως το ότι δεχόμαστε πιο εύκολα τέρματα".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ