ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Κέρκυρα προσπάθησε παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφερε με τον Μιχάλη Γρηγορίου να στέκεται στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε ότι η ομάδα του γνώριζε τις δυσκολίες του αγώνα, βρέθηκε με ένα πέναλτι πίσω στο σκορ, ωστόσο όπως ανέφερε προσπάθησε χωρίς μεγάλες ευκαιρίες να πάρει θετικό αποτέλεσμα με το παιχνίδι να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

"Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΣ γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Μείναμε νωρίς στο σκορ πίσω από ένα πέναλτι. Δεν το είχαμε σχεδιάσει έτσι το παιχνίδι.

Ρισκάραμε πάρα πολύ στην επανάληψη και ό,τι επιθετικό όπλο είχαμε το ρίξαμε μέσα. Δεν είχαμε ευκαιρίες καθαρές αλλά ούτε και ο ΠΑΣ είχε κλασική ευκαιρία, οπότε το παιχνίδι μοιραία κρίθηκε στη λεπτομέρεια που ήταν το πέναλτι. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε μία κατάσταση με καλό αντίπαλο. Ίσως σε 1-2 περιπτώσεις με Τουράμ και Κόντο να κάναμε κάτι καλύτερο.

Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό, θέλουμε στις αγωνιστικές που απομένουν να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για την πορεία του και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ