ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε"

Γρηγορίου: "Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την συμπεριφορά της ομάδας του στις στημένες φάσεις ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ στάθηκε και στον ρόλο που έπαιξαν οι απουσίες στην ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός των Φαιάκων μετά την ήττα με σκορ 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό :

"Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα τον Ολυμπιακό με αρκετά προβλήματα και από θέμα καρτών και από τραυματίες και γενικά και ενώ τα παιδιά έχουν συμμετοχές, θεωρώ πως οι απουσίες είχαν κομβικό ρόλο. Ξεκίνησε για εμάς πολύ άσχημα το ματς. Από ένα στημένο μείναμε πίσω στο σκορ και μετά δεχθήκαμε και άλλο γκολ.

Εμένα με στεναχωρεί που είχαμε πει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία στα στημένα. Και τα τρία γκολ του Ολυμπιακού προήλθαν από στημένα. Όταν είσαι στο 2-0 στο 26' είναι δύσκολο να διεκδικήσεις κάτι στο Καραϊσκάκη. Μετά δεχθήκαμε το 3-0 και μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τον Γεωργακόπουλο και τον Μεντή.

Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνει τίποτα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε και για να μην χαλάσουμε την καλή μας εικόνα και επειδή οι 40 βαθμοί δεν μας διασφαλίζουν την κατηγορία ακόμα".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ