ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Τα παιδιά νομίζουν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε, αυτό είναι λάθος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για την βαριά ήττα από την Βέροια τονίζοντας πως η έκταση του σκορ ήταν αυτή που ενόχληση ακόμα περισσότερο τον ίδιο.

Τα πράγματα με το όνομα τους είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια και την βαριά ήττα με 4-0. Όπως τόνισε ο τεχνικός των "Φαιάκων" οι παίκτες του νομίζουν πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει επειδή έχει επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Σύμφωνα με τον Γρηγορίου η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει να ανασυνταχθεί η ομάδα του και να κλείσει καλύτερα την σεζόν ενώ μίλησε και για την αλλαγή του Κεϊτά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, βγάλαμε 2-4 μεταβάσεις αρκετά καλές, αλλά όπως είπα και πριν, θεωρώ καθοριστική την στιγμή της επίτευξης του πρώτου γκολ για την Βέροια, σε μία αδράνεια δική μας σε στατική φάση, όπου είχαμε πει ότι έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, μια και οι στατικές φάσεις είναι δυνατό σημείο της Βέροιας.

Δυστυχώς μείναμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ρισκάραμε πάρα πολύ, αλλάξαμε σχηματισμό, παίξαμε ρόμβο, δοκιμάσαμε οτιδήποτε είχαμε στον πάγκο μας επιθετικά. Όταν το πηγαίνεις έτσι το παιχνίδι, είναι λογικό, ότι η Βέροια με πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή και βρίσκοντας χώρους, μπόρεσε να πάρει και τη νίκη. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι η έκταση του σκορ που δεν έχουμε συνηθίσει σαν ομάδα.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, έχω την εντύπωση ότι τα παιδιά νομίζουν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, γιατί έχουμε ακόμα τις αγωνιστικές που έχουμε και πρέπει να κλείσουμε με καλή εικόνα, όπως είχαμε μέχρι τώρα, την φετινή χρονιά".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Από αύριο θα πρέπει να μιλήσουμε, ευτυχώς είναι και η διακοπή, που πάντα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα σου δίνει τον χρόνο να ανασυνταχθείς και να κοιτάξεις τα επόμενα ματς. Επαναλαμβάνω ότι στόχος της ομάδας είναι να μπορέσουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Ναι μεν ο πρώτος στόχος ήταν η επίτευξη της σωτηρίας, αυτό έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβαστούμε και τον εαυτό μας και την ομάδα που εκπροσωπούμε και την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, για να έχουμε άλλη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσουμε"

Για την αλλαγή του Κεϊτά και το γεγονός ότι έφυγε για τα αποδυτήρια απευθείας:
"Ο λόγος που βγήκε ήταν αγωνιστικός, από εκεί και πέρα είναι ένα εσωτερικό θέμα, που όπως έχουμε λύσει ότι άλλο εσωτερικό θέμα έχει προκύψει στην ομάδα μας, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση. Να πω ότι με 25 πόντους θα επιτευχθεί η σωτηρία μίας ομάδας, 25-26, κανείς δεν ξέρει όμως, κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ