ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Στους 30-32 βαθμούς η παραμονή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, κράτησε την άμεση αντίδραση των παικτών του στο γκολ του Ναζλίδη κι εκτίμησε ότι η παραμονή στη Super League θα κριθεί στους 30 με 32 βαθμούς.

Η Κέρκυρα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την ΑΕΛ, στη Λάρισα για τη 19η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Μπράνισλαβ Νίκιτς κατόρθωσε να ισοφαρίσει για τους Φαίακες, μόλις τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του Ναζλίδη.

Ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, στάθηκε στην άμεση αντίδραση των ποδοσφαιριστών του κι εκτίμησε ότι το βαθμολογικό όριο για την παραμονή στη Super League θα είναι ανάμεσα σε 30 με 32 βαθμούς.

"Ήταν σημαντικό και για τις δυο ομάδες το σημερινό παιχνίδι. Εμείς είχαμε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Γεώργιου να κάνουμε το 0-1, δεν τα καταφέραμε προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα ο αντίπαλος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Κρατάμε την άμεση αντίδραση στο γκολ που δεχτήκαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτή την δύσκολη για εμάς εβδομάδα. Κρατάμε τον βαθμό γιατί πλέον σε ισοβαθμία έχουμε το πάνω χέρι και κοιτάμε το επόμενο πολύ σημαντικό για εμάς παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου και εύχομαι καλή συνέχεια στην Λάρισα μιας και η καταγωγή μου είναι από εδώ", υποστήριξε για το ματς ενώ όταν ρωτήθηκε για το πόσοι βαθμοί θα κρίνουν την παραμονή, απάντησε: "Πιστεύω 30-32 βαθμοί".

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ούτε τώρα η ΑΕΛ, 1-1 με την Κέρκυρα
Τσιώλης: "Η ΑΕΛ δεν θα κινδυνεύσει"
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ