ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Σε ένα λεπτό συμφωνήσαμε με την Κέρκυρα!"

Γρηγορίου: "Σε ένα λεπτό συμφωνήσαμε με την Κέρκυρα!"
INTIME SPORTS

O Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, εξηγώντας τη συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με την Κέρκυρα.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κέρκυρα μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για:

Για το πώς κρίθηκε η παραμονή στην κατηγορία στους 43 βαθμούς: "Έπαιξαν ρόλο οι αποχωρήσεις των δύο ομάδων αλλά έπαιξαν ρόλο και άλλα. Οταν ο Πανθρακικός καταφέρνει και παίρνει έξι πόντους από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεν είναι μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Κανείς δεν περίμενε ότι θα πάει εκεί η σωτηρία. Τέλος καλό όλα καλά για εμάς."

Για το πώς συμφώνησε να ανανεώσει για δύο χρόνια με την Κέρκυρα: "Ένα λεπτό χρειάστηκε για να τα βρούμε. Ήταν κάτι δεδομένο και η πρόταση είχε γίνει από τα Χριστούγεννα. Χωρίς να ξέρει η διοίκηση αν η ομάδα θα σωθεί ή όχι. Αυτό με ευχαρίστησε πιο πολύ απ’ όλα. Έχω την ομάδα εν λευκώ. Απολαμβάνω την αγάπη του κόσμου. Είμαι δύο χρόνια εκεί και η απόφαση μου πάρθηκε πολύ εύκολα."

Για την μεταγραφολογία του καλοκαιριού: "Φέτος δεν έχει τίποτα και όλα τελειώνουν σχετικά νωρίς. Οπότε από εκεί και πέρα ένα δίμηνο και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι εύλογο ο κόσμος να ασχολείται με τις μεταγραφές."

Για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: "Πραγματικά τελειώνοντας οι προπονήσεις έφυγα λίγο να ξεκουραστώ. Έχουν ανανεώσει πολλά παιδιά και αυτός ήταν ο κύριος στόχος μας. Μεταγραφικά έχουμε τον χρόνο, γιατί έχουμε ενάμιση μήνα για να κινηθούμε μεταγραφικά. Σε αντίθεση με πέρυσι έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Πέρυσι θέλαμε πάρα πολλές μεταγραφές. Φέτος θα μπορέσουμε να βρούμε εύκολα τους στόχους μας. Η ομάδα λόγω αδειοδότησης λειτουργεί πολύ καλά και σε θεωρητικό επίπεδο θα είναι εύκολα για εμάς φέτος."

Για το ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει πολύ νωρίς: "Και πέρυσι ξεκίνησε νωρίς, οπότε είμαστε συνηθισμένοι. Είναι νωρίς λόγω καιρικών συνθηκών. Κυρίως για την Εθνική ομάδα διακόπτεται, αλλά με τα play off και τις ημερομηνίες που δεν βγαίνουν βλέπετε πότε τελειώνει. Επειδή είμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλό είναι να ξεκινάει νωρίς."

Για τα play off: "Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος. Έκανε τεράστια νίκη και ψυχολογικά και σαν αποτέλεσμα. Οταν κάνεις διπλό μέσα στην Τρίπολη και με τέτοια εμφατική νίκη έχει ψυχολογικά το αβαντάζ αν και είναι πάρα πολύ νωρίς."

Για το ποιο παιχνίδι θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη των play off: "Νομίζω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ και με την δύναμη του κόσμου, αν καταφέρει να κάνει δύο νίκες τότε όλα θα κριθούν στην Λεωφόρο."

Για το ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούν στα play off: "Είναι δύσκολο να κάνεις τέτοιου είδους υπέρβαση. Υπάρχει η εμπειρία που έχουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, δεν είναι τόσο εύκολο και βατό. Γι’ αυτό συνήθως οι δύο πρώτες θέσεις είναι χωρίς εκπλήξεις."

Για τον τελικό του Κυπέλλου: "Αμφίρροπος για μένα ο τελικός. εννοείται ότι ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι, αλλά η δίψα που έχει η Ξάνθη που κυνηγούσε έναν τελικό μετά από τόσα χρόνια, μην σαν φανεί περίεργο να δούμε κάποια έκπληξη. Η Ξάνθη έχει την υποδομή να κάνει την έκπληξη αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα ο Ολυμπιακός."

Για το πώς μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό: "Για να μπορέσεις να πάρεις αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα θα πρέπει η μεγάλη ομάδα να μην βρεθεί σε καλή μέρα και εσύ να είσαι πολύ καλός. Κυρίως εξαρτάται από τον Ολυμπιακό και όχι από την Ξάνθη."

Για τον τελικό του Champions League: "Θα έχω την χαρά να είμαι εκεί. Δεν θα πήγαινα να δω Ρεάλ - Μπαρτσελόνα. Είναι ένα παιχνίδι που το βλέπουμε τέσσερις με πέντε φορές τον χρόνο. Ήθελα να δω διαφορετικές σχολές. Και οι δύο είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση,. Η Γιουβέντους προέρχεται από νταμπλ, δεν έχει να χάσει κάτι. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Ότι είπαμε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ισχύει και για εκεί. Η Μπαρτσελόνα ξέρει αυτά τα παιχνίδια και με 2-3 ενέργειες μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Η Γιουβέντους έχει μάθει να αντιμετωπίζει τα φαβορί με αυτό το στυλ. Γενικά οι Ιταλοί έχουν μάθει ότι μπορούν να κάνουν καλές άμυνες, να πάνε το παιχνίδι εκεί που ξέρουν και να το κλέψουν. Είναι διαφορετικές σχολές. Η Μπαρτσελόνα μπαίνει να πάρει το παιχνίδι, δεν έχει αμυντική τακτική."

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ