ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Νίκη κομβικής σημασίας"

Γρηγορίου: "Νίκη κομβικής σημασίας"
Γρηγορίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, εξήγησε πόσο σημαντική ήταν η νίκη (2-0) της ομάδας του απέναντι στη Βέροια, λέγοντας ότι πλέον εκείνος και οι παίκτες του στρέφονται στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Μετά την επικράτηση της ομάδας του απέναντι στη Βέροια, με 2-0, ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, είπε: " Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί το ματς με τη Βέροια ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κομβικής σημασίας, βαθμολογικής σημασίας και ψυχολογογικής.

Αν πριν από κάποιες αγωνιστικές μας έλεγαν πως θα έχουμε αυτή τη συγκομιδή, θα ήταν λιγάκι δύσκολο. Τώρα, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάμε μετά από 15 μέρες να παίξουμε απέναντι στον Ηρακλή.

Σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, έχοντας, πάντως, κόντρα τον αέρα. Ξέραμε πως το β' θα ήταν διαφορετικό, ανεβάσαμε πιο ψηλά τις γραμμές μας, αλλάξαμε σχηματισμό και ευτυχίσαμε σε κάτι που είχαμε τονίσει όλη τη βδομάδα. Πως θα πρέπει να βρούμε λύση σε στατικές φάσεις, απέναντι σε κλειστές άμυνες, και τα καταφέραμε σε δύο περιπτώσεις.

Αν και προς το τέλος, αν και δεν είχε κάνει ούτε υποψία ευκαιρίας η Βέροια, με το πέναλτι που κέρδισε παραλίγο να κινδυνεύσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη στήριξη που μας έδωσε και στο πρώτο ημίχρονο που δεν ικανοποιήσαμε τόσο πολύ".

Photo credits: Action images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ