ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως στόχος της ομάδας του είναι να έχει εξασφαλιστεί η παραμονή μέχρι την 26η αγωνιστική και φυσικά η ομάδα του να μπορέσει να παίξει καλύτερα στη συνέχεια.

Η Κέρκυρα απέσπασε βαθμό και κόντρα στον Παναθηναϊκό μετά τα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αυτό σημαίνει κάλλιστα πως η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στον δεύτερο γύρο σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός.

Χαρακτηριστικά σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Άλλο ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ από μια καλή μεσοεπιθετικά ομάδα. Μπορέσαμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση, ισοφαρίσαμε και ίσως να μπορούσαμε στο τέλος να κλέψουμε και το παιχνίδι αλλά θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, στο δεύτερο είχε ένα καλό 15λεπτο ο Παναθηναϊκός που μας πίεσε και έχασε την ευκαιρία με τον Μπεργκ που μπόρεσε και έσωσε ο Βενέτης. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα παιδιά έδωσαν αυτό που μπορούσαν να δώσουν και το τελικό αποτέλεσμα μας βρίσκει ικανοποιημένους.

Μιας και στον πρώτο γύρο έχουμε πάρει και με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό αποτέλεσμα σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα και περιμένουμε κάτι ανάλογο στον δεύτερο γύρο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε βάλει τις βάσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου εφόσον έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής. Το έχουμε πει ότι είναι μεταβατική χρονιά για την ομάδα μας και ευελπιστώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερη απόδοση, κάτι το οποίο είναι και το ζητούμενο για μένα, μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα, είναι ο στόχος

"Αυτό θα προσπαθήσουμε, πατάμε στα πόδια μας, γνωρίζουμε τις δυσκολίες, την επόμενη εβδομάδα έχουμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε επτά μέρες. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και θα πρέπει ήδη από τώρα να προσανατολιστούμε ώστε να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να πάρουμε κάτι απ' αυτά τα παιχνίδια και θα πρέπει μέχρι την 11η αγωνιστική του δευτέρου γύρου να έχουμε καταφέρει την παραμονή μας στην κατηγορία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ