ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση"

Γρηγορίου: "Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρ' όλα αυτά πιστεύει στους παίκτες του και αισιοδοξεί για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, εξέφρασε την απογοήτευσή του στην συνέντευξη Τύπου για τη νέα ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και τον τρόπο που αυτή ήρθε, παρ' όλα αυτά πιστεύει ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο για τους Φαίακες και θα έρθουν τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Στο ίδιο έργο θεατές, ό,τι έγινε με τον Πλατανιά, το ίδιο συνέβη και σήμερα. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΣ και τις αδυναμίες, είχαμε την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς ήταν κλειστό που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες . Με ένα σουτ καταφέραμε και χάσαμε. Δεν Έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση .Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε παραπάνω, αλλάζουμε σχηματισμούς για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς".

Για το ποια ήταν η βασική αδυναμία της Κέρκυρας: "Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ελλείψεις στο ρόστερ. Βασική μας αδυναμία είναι ότι πληρώνουμε σε κάθε παιχνίδι μια αδράνεια. Όταν δεχόμαστε ελάχιστες φάσεις και δεχόμαστε γκολ, είναι θέμα αδράνειας και τύχης. Πρέπει να αφήσουμε την τύχη και να δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να μπορέσουμε να έχουμε τις λεπτομέρειες μαζί μας".

Για το ότι δεν βρέθηκε ο παίκτης που θα μπορούσε να μαρκάρει τον Βιντάλ: "Νομίζω ότι ο Βιντάλ έκανε το σουτ σε οργανωμένη άμυνα. Έκανε ένα εξαιρετικό σουτ και μπήκε γκολ. Δεν κινδυνεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να μην δημιουργήσαμε φάσεις και αν μη τι άλλο η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, μέχρι την επίτευξη του γκολ".

Για το ότι δεν είχε τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά στο κέντρο: "Εμείς περάσαμε τον Χιντζίδη γιατί ξέραμε ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θέλαμε ένα καλοστημένο, μια καλή στατική φάση, πράγματα που έχει ο Χιντζίδης, για να μπορέσουμε να «κλέψουμε» το παιχνίδι. Δεν φαινότανε ότι θα χάσουμε το ματς".

Για το αν πειράζουν ψυχολογικά οι ήττες: "Πειράζουν ψυχολογικά. Οι νίκες είναι τροφή για όλους, τις ήττες θα πρέπει να τις διαχειριστούμε, έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο. Είναι νωρίς στο πρωτάθλημα, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά αν δεν το πιστεύουμε εμείς ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση, δεν το συζητάμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ