ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Δεν ήταν καλύτερος ο Πλατανιάς"

Γρηγορίου: "Δεν ήταν καλύτερος ο Πλατανιάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην έλλειψη τύχης που είχε ως αποτέλεσμα η Κέρκυρα να ηττηθεί με 1-0 απ' τον Πλατανιά στην πρεμιέρα της Super League.

Η επιστροφή της Κέρκυρας στη Super League δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, αφού οι "Φαίακες" γνώρισαν την ήττα με 1-0 απ' τον Πλατανιά εντός έδρας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στον παράγοντα τύχη που δεν ήταν με το μέρος της Κέρκυρας, σύμφωνα με τον νεαρό προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θέλω να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία. Ελπίζουμε να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ύστερα απ' όσα έχουν συμβεί. Όσον αφορά στο παιχνίδι, δυστυχώς αρχίσαμε με ήττα το πρωτάθλημα. Μία ήττα που, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι δίκαιη. Στην πρώτη καλή στιγμή που βρήκε ο Πλατανιάς ευτύχησε να προηγηθεί.

Από εκεί και πέρα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι καλύτερο απ' το παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέραμε. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω παράπονο απ' τα παιδιά γιατί προσπάθησαν αρκετά. Πλέον, πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα. Παιχνίδι-παιχνίδι. Έτσι θα πάει όλη η χρονιά. Ανεξάρτητα απ' το σημερινό αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νικηφόρα πρεμιέρα ο Πλατανιάς, 1-0 την Κέρκυρα
Παράσχος: "Κρατάμε μόνο τη νίκη εκτός έδρας"
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ