ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Έχουμε γίνει έρμαιο στην όρεξη του καθενός"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την κάκιστη εικόνα της Κέρκυρας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει γίνει έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων της.

Η Κέρκυρα πραγματοποίησε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση, γνωρίζοντας "βαριά" ήττα, αυτή τη φορά με 5-0 απ' την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μιχάλης Γρηγορίου εξέφρασε τα παράπονά του για την κάκιστη εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως του είναι αδύνατον να περιγράψει τι πραγματικά συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Άλλο ένα παιχνίδι μας που δεν αντέχει σε κριτική. Είναι απορίας άξιο πώς μια ομάδα που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, έχει γίνει έρμαιο στην όρεξη του καθενός. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την εικόνα μας. Είμαστε μια ομάδα που στα τελευταία τέσσερα ματς είναι σαν να έχουμε πέσει κατηγορία από τον πρώτο γύρο.

Η μεταμόρφωση μας πραγματικά είναι για ανάλυση, όλοι περιμένουμε την λήξη του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση, έχουν αδειάσει τα παιδιά από ενέργεια, κίνητρο, διάθεση και είναι λογικό κι επόμενο όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που έχουν κίνητρο και είναι οι μεγάλοι του πρωταθλήματος, το σκορ να παίρνει και έκταση. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συμβαίνει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ