ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, κάνοντας ειδική μνεία στον Φώτη Κουτζαβασίλη.

Μετά τον Ολυμπιακό, η Κέρκυρα πήρε ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ. Οι Φαίακες, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 74ο λεπτό με τον Ροζέριο Τουράμ, παίρνοντας μία υπερπολύτιμη ισοπαλία.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, κάνοντας ειδική μνεία στον Φώτη Κουτζαβασίλη.

"Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Φώτης Κουτζαβασίλης πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση σήμερα. Χρειάζονται ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψεις, ενώ έχεις βρεθεί πίσω στο σκορ από μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Κάναμε πολλές αλλαγές σχηματισμών και προσώπων, αλλά τελικά βρήκαμε την ευκαιρία και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, ενώ στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να "κλέψουμε" και το παιχνίδι. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί απ' το 1ο μέχρι το 90ό λεπτό έκαναν μεγάλη προσπάθεια", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αυτοκτόνησε" ως συνήθως η ΑΕΚ, 1-1 με την Κέρκυρα
Μοράις: "O διαιτητής έσπρωξε τον αντίπαλο να πλησιάσει στην περιοχή μας"
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ