ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Δίκαια τον βαθμό, θα μπορούσαμε νίκη"

Γρηγορίου: "Δίκαια τον βαθμό, θα μπορούσαμε νίκη"
Γρηγορίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κέρκυρα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Ξάνθη στα Πηγάδια και ο προπονητής της, Μιχάλης Γρηγορίου, δήλωσε ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί ακόμα και η νίκη, με τις ευκαιρίες του Τουράμ.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την Ξάνθη, στα Πηγάδια: " Ήρθαμε σήμερα να διεκδικήσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Είτε βαθμό είτε βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που προερχόταν από δύο πολύ σημαντικές νίκες, με ανεβασμένη ψυχολογία.

Το ίδιο κι εμείς μετά τη νίκη μας επί της Τρίπολης. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πειθαρχημένοι, ήταν κοντά οι γραμμές μας, αρκετές φορές κλείσαμε χώρους, άλλες πιέσαμε πιο ψηλά. Και για να είμαι δίκαιος, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις δύο ευκαιρίες του Τουράμ, τη μία στο πρώτο ημίχρονο και την κεφαλιά στο δεύτερο.

Θα μπορούσαμε ακόμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δίκαια πήραμε τον βαθμό, σε κανένα σημείο δεν μας απείλησε η Ξάνθη ουσιαστικά και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια για να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε από το παιχνίδι με την Τρίπολη. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, της εύχομαι ό,τι καλύτερο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ