ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Δεν με ένοιαζε η εικόνα μας, αλλά οι βαθμοί"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γρηγορίου, Κέρκυρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε ότι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ήταν τελικός και ότι δεν τον ένοιαζε η εμφάνιση της ομάδας του, παρά μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της Κέρκυρας.

Η Κέρκυρα νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό, πήγε στους 22 βαθμούς και έκανε βήμα παραμονής στη Super League. Μετά το ματς ο προπονητής της ομάδας του νησιού των Φαιάκων, Μιχάλης Γρηγορίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση των τριών βαθμών, λέγοντας όμως ότι θα χρειαστεί σοβαρότητα και στα επόμενα παιχνίδια.

Είπε: "Ήταν το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο. Αυτό είχα πει στους παίκτες μου, ότι επρόκειτο για τελικό. Αυτό υπό την έννοια ότι μετά τους αγώνες με Ηρακλή και ΑΕΛ που φυσικά έχουν τον ίδιο στόχο, θέλαμε τη νίκη για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Την πήραμε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος. Ήταν όμως σε κάθε περίπτωση πολύ σημαντικοί βαθμοί. Μπήκαμε με πολύ άγχος. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στα πρώτα 25 λεπτά, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να προηγηθούμε, που ήταν το ζητούμενο.

Στο δεύτερο μέρος, κλείσαμε χώρους για να διαφυλάξουμε το μηδέν. Δεν με ενδιέφερε η εικόνα που θα είχαμε, αλλά μόνο οι τρεις βαθμοί. Αυτό κρατάω, που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να συνεχίσουμε το ίδιο. Να είμαστε σοβαροί και στα επόμενα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε ένα στόχο που πριν από 4 μήνες φαινόταν πολύ δύσκολος. Να συγχαρώ τον κόσμο για τη βοήθεια, αλλά και τα παιδιά που έδωσαν έναν πραγματικό αγώνα".

Για το αν οι 22 βαθμοί αποτελούν καλό μαξιλάρι:

"Καλό μαξιλάρι είναι, αλλά με γνώμονα τι πάθαμε πρόπερσι, που νομίζαμε ότι είχα σωθεί αρκετά νωρίς και αναγκαστήκαμε να δώσουμε τελικό με τον Εργοτέλη, γιατί πάντα πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν και να εκτιμούμε το παρόν, μέχρι να υλοποιηθεί ο στόχος δεν μπορείς να εφησυχαστείς. Δεν επιτρέπεται. Ευελπιστώ ότι θα πάρουμε κι άλλους πόντους για να αισθανθούμε σιγουριά".

Για το άγχος που έκανε αναφορά:

"Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα μιλήσει στους παίκτες μου για τελικό. Γιατί έτσι ήταν. Το γνώριζαν και οι παίκτες".

Για το πότε θα χρησιμοποιήσει τις μεταγραφές:

"Όταν αισθανθώ ότι είναι έτοιμοι".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ