ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Δεν κέρδισε ο καλύτερος αλλά ο πιο τυχερός"

Γρηγορίου: "Δεν κέρδισε ο καλύτερος αλλά ο πιο τυχερός"
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του που ήταν καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ και σημείωσε ότι η Κέρκυρα επέβαλλε τον ρυθμό της και οι "Φαίακες" δεν έπρεπε να χάσουν.

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός των γηπεδούχων με τον Μιχάλη Γρηγορίου να σημειώνει πως η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει καθώς επέβαλλε τον ρυθμό της και είχε την πρωτοβουλία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να απειλεί μόνο δυο φορές και εν συνεχεία να πετυχαίνει ένα γκολ από μια στημένη φάση.

Χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θεωρώ πως δεν κέρδισε ο καλύτερος σήμερα, αλλά ο πιο τυχερός. Πιστεύω έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον βάσει εικόνας αγώνα να μην χάσουμε. Δημιουργήσαμε καλές στιγμές.

Από δύο στιγμές αδράνειας, ο ΠΑΟΚ έφτιαξε δύο φάσεις με τους Μακ και Περέιρα, από τότε δεν θυμάμαι άλλη φάση του ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως αυτός ήταν και ο μοναδικός τρόπος να χάσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς χάσαμε και ο τρόπος που ήρθε η ήττα είναι ότι χειρότερο για τους παίκτες μου. Εμείς επιβάλλαμε το ρυθμό μας κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, το αφήνουμε πίσω, έχουμε τρία παιχνίδια και κοιτάμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει. Θα πρέπει να βρούμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα, σε άλλο παιχνίδι».

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ