ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκομές: ''Οι ξένοι πληρώνονται νωρίτερα από τους Έλληνες''

Γκομές: ''Οι ξένοι πληρώνονται νωρίτερα από τους Έλληνες''
Γκομές INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Γκομές δήλωσε ότι στη χώρα μας ''οι ξένοι ποδοσφαιριστές θεωρούνται καλύτεροι από τους Έλληνες, για αυτό οι πρόεδροι τους πληρώνουν νωρίτερα''. Πρόσθεσε πως ''φοβηθήκαμε ότι τα συμβόλαιά μας θα χάσουν την αξία τους''.

Η προσεχή σεζόν θα είναι η τρίτη του Ματιέ Γκομές στην Κέρκυρα και η τέταρτη συνολικά στην Ελλάδα, μετά και το πέρασμά του από τον Φωκικό τη σεζόν 2011-2012. Ο Γάλλος μπακ - χαφ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Sud Radio'' της Γαλλίας και τα λόγια του παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ο 30χρονος ρωτήθηκε αρχικά για την κατάσταση στην Ελλάδα και για τα χρήματα των συμβολαίων τους και υποστήριξε: ' 'Μόλις άρχισε το πρόβλημα αυτό, σιγουρευτήκαμε ότι τα συμβόλαιά μας θα συνεχίσουν να είναι σε ευρώ. Φοβηθήκαμε ότι τα συμβόλαιά μας θα χάσουν την αξία τους. Οι πρόεδροι όμως ανέφεραν πως δεν θα έχουμε πρόβλημα''.

Αναφέρθηκε και στις καθυστερήσεις πληρωμών που παρατηρούνται στην Ελλάδα: ''Στην Κέρκυρα δεν καθυστερούν τόσο πολύ, αλλά σε άλλες ομάδες, ναι, συμβαίνει αυτό''. Όσο για το ότι στην Ελλάδα προτιμώνται οι ξένοι ποδοσφαιριστές από τους Έλληνες, σχολίασε: '' Οι Έλληνες όντως λένε ότι ένας ξένος παίκτης είναι καλύτερο από έναν Έλληνα. Για αυτό οι πρόεδροι πληρώνουν πληρώνουν πρώτα τους ξένους''.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ