ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες της Κέρκυρας

Εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες της Κέρκυρας

Από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και τα ιατρικά τεστ πέρασε την Δευτέρα ένα γκρουπ των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας και την Τρίτη θα ακολουθήσει το άλλο. Επιστροφή την Τετάρτη και πάλι στις προπονήσεις.

Με εργομετρικά και ιατρικά τεστ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας με τον Σάκη Τσιώλη να χωρίζει σε δυο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους στο επόμενο διήμερο. Όσοι δεν μετείχαν στο α' γκρουπ που πέρασε τα τεστ την Δευτέρα προπονήθηκε χαλαρά ενώ το αντίστροφο θα γίνει την Τρίτη.

Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη με τον Τσιώλη να έχει στην διάθεση του και τους Κόντο, Ντιόγκο που απουσίαζαν τις πρώτες μέρες.

"Με απόλυτη ομαλότητα διεξήχθη σήμερα, Δευτέρα (6/7), απ’ το πρωί, η α’ ημέρα των εργομετρικών εξετάσεων των παικτών της Κέρκυρας.

Η διαδικασία έλαβε χώρα στο γυμναστήριο «In Action» (Αλυκές Ποταμού), με τον... σεφτέ να γίνεται στις 10.30 από τον αρχηγό, Τάσο Βενέτη. Προτού ακολουθήσουν, έως το απόγευμα, οι Καρντόζο, Γκόμες, Μαρκόφσκι, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Ντιμιτρόφσκι, Καραγιαννίδης, Σαμπανίδης, Μανωλάς, Μεντής, Βλάχος, Μακρίδης και Ίσσαρης.

Εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες της Κέρκυρας

Το β’ γκρουπ παικτών (που σήμερα, προπονήθηκε χαλαρά στις εγκαταστάσεις των Γαζάτικων), θα ακολουθήσει αύριο, Τρίτη (7/7), ενώ σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι Κόντος (άδεια από στρατιωτικές υποχρεώσεις) και Ντιόγκο (άδεια για προσωπικούς λόγους), που αφίχθησαν σήμερα στο νησί, καθώς και ο Καϊκούτ, που αναμένεται εντός της ημέρας, μετά από άδεια που εξασφάλισε, προκειμένου να φέρει την οικογένειά του.

Υπενθυμίζουμε ότι, πλην των εργομετρικών, το διήμερο οι Φαίακες υποβάλλονται και στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, με την επιστροφή τους στις κανονικές προπονήσεις (Γαζάτικα) να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (8/7)".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ