ΚΕΡΚΥΡΑ

Επστάιν: "Δεν ήταν τυχαία η νίκη μας"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντένις Επστάιν υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως η επικράτηση επί των πράσινων δεν ήταν τυχαία αλλά προήλθε λόγω της σπουδαίας εμφάνισης των "Φαιάκων".

Ο Ντένις Επστάιν οδήγησε την Κέρκυρα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Κυρίως όμως για το γεγονός πως το τρίποντο δεν ήρθε τυχαία αλλά μετά από καλή εμφάνιση των "Φαιάκων".

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής μιλώντας στη κάμερα της "NOVA" είπε:

"Δεν ήταν καθόλου τυχερή η νίκη που πετύχαμε. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε, πρέσαρε αλλά ακόμα και στο δεύτερο μέρος μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις. Δεν ήταν τυχαία η νίκη μας.

Θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Σήμερα είχαμε καλή εμφάνιση. Για εμάς ήταν μια καλή νίκη και εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί με τις μεγάλες ομάδες μένουμε χαμηλά αλλά σήμερα ήμασταν εξαιρετικοί".

Πόσο βοήθησε η έλευση του νέου προπονητή, τι άλλαξε;
" Ναι είχαμε κάποιες αλλαγές στο πως πρέπει να παίζουμε. Και το δείξαμε σήμερα σε κάποιες περιπτώσεις ότι πιέσαμε τον Παναθηναϊκό ψηλά, το κάναμε. Ήταν κάτι το διαφορετικό. Έκανε και κάποιες αλλαγές στην ομάδα και αυτό μας βγήκε".

Τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα;
"Πρέπει να συνεχίσουμε. Να δουλέψουμε βήμα-βήμα. Αλλάξαμε τρεις προπονητές σε τρεις αγωνιστικές και πρέπει τώρα να δουλέψουμε. Να μην κοιτάμε μακριά αλλά παιχνίδι-παιχνίδι και κυρίως να μην σταθούμε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού".

Τι έγινε στη φάση του 52' που έχασες την ευκαιρία, δίστασες;
"Δεν νομίζω ότι δίστασα. Είχα δυο σκέψεις στο μυαλό μου. Η πρώτη να κάνω ένα σουτ αλλά σκέφτηκα ότι ήταν μακριά η άλλη ήταν να κάνω ένα γρήγορο κοντρόλ και να σουτάρω σε δεύτερο χρόνο αλλά άνοιξα περισσότερο το κοντρόλ μου".

Είσαι από το 2008 στην Ελλάδα με μικρές διακοπές, τι σε κρατάει στη χώρα μας;
"Αγαπώ την Ελλάδα όπως και η οικογένεια μου και θα ήθελα μετά το τέλος της καριέρας μου να παραμείνω εδώ".

Είσαι ο πρώτος σκόρερ της Κέρκυρας στη Super League πως νιώθεις;
"Αυτό με ευχαριστεί αλλά αυτό που έχει σημασία όταν παίζεις για μικρότερες ομάδες είναι να είσαι συγκεντρωμένος, να παίζεις με τους συμπαίκτες σου και να προσπαθούν όλοι μαζί για τη νίκη".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ