ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψε στην βάση της η Κέρκυρα

Επέστρεψε στην βάση της η Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Στην Κέρκυρα θα συνεχιστεί η προετοιμασία των "Φαιάκων" μετά την παραμονή δυο εβδομάδων στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Επιστροφή στην Κέρκυρα για τους παίκτες της ομάδας του Γρηγορίου μετά από δεκατέσσερις μέρες παραμονής στα Τρία Πέντε Πηγάδια όπου οι παίκτες των "Φαιάκων" δούλεψαν σκληρά πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα ενόψει της φετινής σεζόν. Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο το απόγευμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στη... βάση της επέστρεψε σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα η αποστολή της Κέρκυρας, μετά από 14 ημέρες προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου πραγματοποίησαν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση στις αθλητικής εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Ακρόριον», δίχως απρόοπτα και στις 11.00 άρχισαν το ταξίδι της επιστροφής στο νησί, με γενική την πεποίθηση ότι αυτές τις δύο εβδομάδες έγινε, πραγματικά, πολύ καλή δουλειά, ικανή να θέσει στέρεες βάσεις ενόψει των αυξημένων απαιτήσεων της προσεχούς σεζόν.

Αύριο, Παρασκευή, οι Φαίακες θα απολαύσουν ρεπό, προκειμένου να... γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενώ η επιστροφή τους στις προπονήσεις, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (19.00), στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου (Ποταμός)".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ