ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψε ο Γκόμες

Επέστρεψε ο Γκόμες
Γκόμες

Επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της Κέρκυρας ο Μάθιου Γκόμες μετά από τον τραυματισμό του στο φιλικό του Σαββάτου με την Βέροια και ευχαριστώ της ΠΑΕ.

Στις προπονήσεις της Κέρκυρας επέστρεψε κανονικά ο Μάθιου Γκόμες μετά από τον τραυματισμό του στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Βέροια.

Ο Γάλλος μπακ – χαφ χρειάστηκε να ξεκουραστεί μόλις μία μέρα για να τεθεί και πάλι από χθες στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου στις προπονήσεις του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που συνεχίζεται στην Κουτσούφλιανη.

Ο Γκόμες είχε τραυματιστεί στο κεφάλι του στο Σαββατιάτικο φιλικό με την Βέροια όπου είχε χρειαστεί να κάνει και επτά ράμματα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η διοίκηση του νησιού των Φαιάκων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας, για τη φροντίδα που έδειξαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας και ιδιαίτερα, τον επιμελητή, dr. Νικόλαο Σουλιδάκη, για την άριστη εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που παρείχαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Mathieu Gomes, κατά την εκεί μεταφορά του, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον φιλικό αγώνα με τη Βέροια».

Κατά τα άλλα συνεχίζει να συμμετέχει στις προπονήσεις της Κέρκυρας οι υπό δοκιμή Νεμάνια Ομπράντοβιτς, Μπόγιαν Μάλισιτς και Γιάννης Λιούρας ενώ όσον αφορά τους Πέτρο Κανακούδη και Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι απομένει μόνο η υπογραφή και η ανακοίνωσή τους. Κάτι που λογικά θα γίνει μετά την μεθαυριανή επιστροφή της ομάδας στο νησί.

Κι όσο τέλος για το σημερινό πρόγραμμα της Κέρκυρας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα) στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ