ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενδιαφέρον από Κύπρο για Τουράμ

Ενδιαφέρον από Κύπρο για Τουράμ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσιεύματα από την Κύπρο υποστηρίζουν ότι δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Κέρκυρας, Τουράμ.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Τουράμ, πέρασε τρία χρόνια στην Κύπρο και στη Λεμεσό συγκεκριμένα, φορώντας πρώτα τη φανέλα του Άρη κι εν συνεχεία της ΑΕΛ.

Δημοσίευμα του balla.com.cy επικαλείται οικονομικά προβλήματα στην Κέρκυρα, που καθιστούν πιθανή την επιστροφή του Τουράμ - o οποίος σκόραρε στη νίκη των Φαιάκων επί της Βέροιας - στην Κύπρο.

"Μπορεί να πηγαίνει καλά στην Κέρκυρα αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας ίσως να αποτελέσουν αιτία επιστροφής του στην Κύπρο. Υπό την προϋπόθεση ότι θα βρει ομάδα που θα του δώσει καλό συμβόλαιο ο Τουράμ δεν αποκλείεται να πάρει τέτοια απόφαση.

Ήδη όπως έμαθε ο «Σκοτεινός», συγκεκριμένος μάνατζερ που λέει ότι τον εκπροσωπεί, έχει ήδη προτείνει το όνομα του σε δύο ομάδες μας. Ο Ιανουάριος πλησιάζει...", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Πάντως ο εκπρόσωπος του Τουράμ, Γιάννης Μπιτζίδης, αυτός που τον πήγε στην Κέρκυρα, διέψευσε στο Sport24.gr ότι υπάρχουν οικονομικά θέματα στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Photo credits: Action images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ