ΚΕΡΚΥΡΑ

"Έκοψε" Χιντζίδη, Ανδρεόπουλο, Παμλίδη

"Έκοψε" Χιντζίδη, Ανδρεόπουλο, Παμλίδη
Κέρκυρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γεμάτη τη "φαρέτρα" η Κέρκυρα στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Πλατανιά το Σάββατο (10/9, 16.00). Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου άφησε εκτός οκτώ ποδοσφαιριστές για αγωνιστικούς λόγους. Βέβαιη η τετράδα των μετόπισθεν.

Η Κέρκυρα επέστρεψε στη Super League και το Σάββατο (10/9, 16.00) δίνει το πρώτο της παιχνίδι για τη νέα σεζόν απέναντι στον Πλατανιά, στην έδρα της. Επιστροφή στον πάγκο σε επίσημο ματς και για τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θα κοουτσάρει εκ νέου τους Φαίακες.

Για το παιχνίδι με τους Χανιώτες ο Αθηναίος κόουτς άφησε εκτός αποστολής τους Τριαντάφυλλο, Ανδρεόπουλο, Παμλίδη, Γρομητσάρη, Χιντζίδη, Σπίνουλα, Τζανουλίνο και Αντιλέχου. Αγωνιστικοί οι λόγοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Αναφορικά με τα πλάνα του για το ματς, βέβαιη πρέπει να θεωρείται η τετράδα της άμυνας.

Δεξιά ο Γκομές, Αριστερά ο Ντιόγκο και οι Βενέτης - Ντιμιτρόφσκι στο κέντρο των μετόπισθεν. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμες, Ναζίμ, Νίκιτς, Τουράμ, Αραμπατζής, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Ζορμπάς, Ιωάννου, Κόντος, Κουτζαβασίλης, Σιόντης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ