ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκλεισε τα φιλικά στη Βουλγαρία με ήττα η Κέρκυρα

Έκλεισε τα φιλικά στη Βουλγαρία με ήττα η Κέρκυρα
Κέρκυρα, πρώτη

Η Κέρκυρα γνώρισε την ήττα, 1-0 από την Χάποελ Μαρμόρεκ, στο φιλικό της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην Βουλγαρία.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας στη Βουλγαρία με τους "Φαίακες" να δίνουν το τελευταίο τους τεστ αντιμετωπίζοντας την Χάποελ Μαρμόρεκ. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ηττήθηκε με 1-0 με το παιχνίδι να είναι μέτριο και την Κέρκυρα να μην έχει τόσο καλή απόδοση.

Η Κέρκυρα σκόραρε στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου με τον Επστάιν αλλά το γκολ δεν μέτρησε με τον ρέφερι της αναμέτρησης να σταματάει νωρίτερα τη φάση για φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός της Κέρκυρας έκανε αρκετές αλλαγές και ήρθε και η ήττα με ένα πέναλτι από πλευράς Ισραηλινών. Ο Γιαννακόπουλος στο 74' ανέτρεψε τον αντίπαλό του και εν συνεχεία δέχτηκε το τέρματα από τα έντεκα βήματα για το 1-0.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης (46' Γιαννακόπουλος), Βενέτης (60' Εμπολέ), Τουράμ (60' Ντουαλά), Ζορμπάς (60' Βάργκας), Σπίνουλας (46' Γκομές), Κόντος (60' Μίσκου), Μπαλάφας (46' Σιόντης), Ιωάννου (46' Γρομητσάρης), Επστάιν (60' Τρεπεκλής), Κέβιν (60' Αναστασίου), Ντιόγκο (60' Σοϊλέδης)

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ