ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκανε δυο μεταγραφές η Κέρκυρα

Έκανε δυο μεταγραφές η Κέρκυρα
Σόλιτς

Τι κι αν η Κέρκυρα αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ; Οι Φαίακες την Κυριακή (9/8) ανακοίνωσαν δυο μεταγραφές!

Την απόφαση να αποβάλει την Κέρκυρα από το πρωτάθλημα της Super League λόγω της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μέσα στην εβδομάδα προκαλώντας την αντίδραση των Φαιάκων.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την διοίκηση της ομάδας από το να προχωρήσει σε δυο ακόμα μεταγραφές! Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Ντουαλά για τρία χρόνια και ο Σόλιτς για μία σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

-- "Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, AleksandarŠolić, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδα μας. Ο Šolić υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους (έως τις 30/6/2016), ενώ θα αγωνίζεται με τη φανέλα με τον αριθμό «12»".

-- " H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Viera Ellong Doualla, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών (έως τις 30/6/2018)".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ