ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο προπονητές για μία θέση

Δυο προπονητές για μία θέση
Ελευθερόπουλος Χάβος

Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή στην Κέρκυρα. Ελευθερόπουλος και Χάβος οι δυο υποψήφιοι.

Σε δίλημμα βρίσκονται οι άνθρωποι της Κέρκυρας όσον αφορά τον άνθρωπο που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Γρηγορίου ( το συμβόλαιο του οποίου ακόμα δεν έχει λυθεί).

Οι υποψήφιοι είναι δυο και πρόκειται για τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Μάκη Χάβο. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά του, έτσι μέσα στις επόμενες ώρες θα τα ζυγίσουν στην Κέρκυρα προτού πάρουν μία οριστική απόφαση.

Μάκης Χάβος: Είναι έμπειρος, έχει αρκετά... χιλιόμετρα στην Superleague και γνωρίζει καλά το παιχνίδι της παραμονής. Δεν αποτελεί ρίσκο με λίγα λόγια και αυτός είναι ο λόγος που ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του κ. Ελευθερόπουλου.

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Είναι νέος, με μοντέρνα σκέψη και φέρνει άλλο αέρα. Αυτό αρέσει στους ανθρώπους της Κέρκυρας που ναι μεν θέλουν να κρατήσουν την ίδια φιλοσοφία, αλλά και να την εμπλουτίσουν με καινούργιες ιδέες.

Μέχρι την Πέμπτη λογικά θα έχουμε την οριστική απάντηση που θα έρθει σε συνδυασμό με εκείνη της ΕΕΑ όσον αφορά τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία.

Οι Φαίακες πάντως δεν δείχνουν να ανησυχούν.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ