ΚΕΡΚΥΡΑ

Δοκιμάσθηκε, έπεισε και αποκτήθηκε ο Τζανουλίνος στην Κέρκυρα

Δοκιμάσθηκε, έπεισε και αποκτήθηκε ο Τζανουλίνος στην Κέρκυρα

Ο Μάριος Τζανουλίνος έπεισε τον Μιχάλη Γρηγορίου για τις δυνατότητες του και αποκτήθηκε από την Κέρκυρα με τον 20χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια.

Παίκτης της Κέρκυρας θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μάριος Τζανουλίνος με τον 20χρονο αμυντικό να πείθει τον Μιχάλη Γρηγορίου για τις ικανότητες του και να δίνει την έγκριση του για την απόκτηση του. Ο νεαρός αμυντικός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού απ' όπου είχε μείνει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου δοκιμάσθηκε για δυο εβδομάδες περίπου στους "Φαίακες" και έδειξε καλά στοιχεία με αποτέλεσμα να αποκτηθεί.

Την Τρίτη το μεσημέρι ο Τζανουλίνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κέρκυρας και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τους "Φαίακες" με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυραανακοινώνει τηνέναρξη της συνεργασίας τηςμε τον ποδοσφαιριστή,Μάριο Τζανουλίνο.

ΟΜάριος Τζανουλίνος, ο οποίος είναι 20 ετών (γεννημένος τονΑπρίλιο του 1996) και η καταγωγή του είναι από το νησί της Τήνου, βρέθηκε σήμερα-Τρίτη 9 Αυγούστου 2016-στα γραφεία τηςΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρακι έβαλε την υπογραφή του σεσυμβόλαιο τριετούς διάρκειας(μέχρι το καλοκαίρι του 2019).

Αποτελεί«προϊόν» των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, στον οποίο άνηκε μέχρι και πέρσι. Το 2014 μάλιστα, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ενώ είχε δηλωθεί και στη λίστα του Europa League.

Είναιδιεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (U19) της Ελλάδας, ενώ καλύπτει με επιτυχία τόσο τη θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο κι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο20χρονος ποδοσφαιριστήςδοκιμάστηκε στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας τηςΚέρκυραςκι έπεισε τον προπονητή της ομάδας,Μιχάλη Γρηγορίου, για τις δυνατότητες του, με αποτέλεσμα -μετά τη θετική εισήγηση του 43χρονου τεχνικού- η διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στην απόκτησή του".

Να σημειώσουμε ότι ο Τζανουλίνος είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που έχει πλέον στο ρόστερ της η Κέρκυρα και ο οποίος έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Παναθηναϊκό καθώς στους "Φαίακες" βρίσκονται ήδη οι Ζαραδούκας, Σιόντης και Γεωργίου που είχαν συνυπάρξει στα τμήματα υποδομών του τριφυλλιού.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ