ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν συνεχίζει ο Ντραγκόγεβιτς στην Κέρκυρα

Δεν συνεχίζει ο Ντραγκόγεβιτς στην Κέρκυρα
Κέρκυρα, Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Μίλος Ντραγκόγεβιτς δεν θα συνεχίσει να δοκιμάζεται στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος Μαυροβούνιος θα αποτελέσει παρελθόν, προκειμένου να τον διαδεχτεί ο 30χρονος Σέρβος Σάσα Σταμένκοβιτς.

Εδώ και μερικές μέρες ο Μίλος Ντραγκόγεβιτς δοκιμάστηκε στη Νάουσα για λογαριασμό της Κέρκυρας. Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης δεν είδε αυτά που περίμενε, κάτι που σημαίνει πως ο 26χρονος Μαυροβούνιος θα αποχωρήσει άμεσα και θα αναζητήσει αλλού επαγγελματική στέγη.

Στα 3-5 Πηγάδια, αντίθετα, αναμένεται να βρεθεί άμεσα ο 30χρονος Σέρβος κίπερ Σάσα Σταμένκοβιτς, ο οποίος είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου το 1985 και η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το 2011 μέχρι πρότινος είναι η Νέφτσι Μπακού, από το Αζερμπαϊτζάν. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ραντνίσκι, στη Νάπρεντακ, αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο έτερος παίκτης που περνά από το μικροσκόπιο της νησιώτικης ομαδας είναι ο Ελόνγκ Ντουαλά. Ο 28χρονος χαφ από τη Γουϊνέα Ισημερινού αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ