ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν πέταξε για Αθήνα η Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES) EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω κακών καιρικών συνθηκών για την Αθήνα την Παρασκευή και το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα είναι στον αέρα με τους "Φαίακες" να περιμένουν τη καλυτέρευση του καιρού.

Στον αέρα είναι η αναμέτρηση του Αστέρα με την Κέρκυρα το Σάββατο το μεσημέρι στη Τρίπολη από τη στιγμή που η αποστολή των "Φαιάκων" δεν μπόρεσε να αναχωρήσει από τη νησί το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κέρκυρα δεν επέτρεψαν στην αποστολή της ομάδας να ταξιδέψει στην Αθήνα και από εκεί να μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη. Μάλιστα οι ιθύνοντες της Κέρκυρας προσπάθησαν να φύγουν και με πλοίο και μετά να πάνε πάλι με πούλμαν στην Αρκαδία αλλά υπήρχε απαγορευτικό.

Οι άνθρωποι της Κέρκυρας περιμένουν την βελτίωση του καιρού και εάν συμβεί αυτό θα ταξιδέψουν το Σάββατο (2/12) το πρωί στις 8 π.μ. στην Αθήνα και εν συνεχεία θα πάνε οδικώς στην Τρίπολη με πούλμαν.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το θα γίνει ενώ είναι δεδομένο ότι η ταλαιπωρία της αποστολής της Κέρκυρας θα είναι μεγάλη καθώς το ματς στο "Θ. Κολοκοτρώνης" είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και φυσικά η ομάδα της Κέρκυρας πρέπει να βρίσκεται αρκετά νωρίτερα στο γήπεδο.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ