ΚΕΡΚΥΡΑ

Δανείστηκε Μεληκιώτη από την ΑΕΚ η Κέρκυρα

Δανείστηκε Μεληκιώτη από την ΑΕΚ η Κέρκυρα
Μεληκιώτης

Η δέκατη προσθήκη της Κέρκυρας σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι ο Δημήτρης Μεληκιώτης. Ο 21 ετών εξτρέμ υπέγραψε για ένα χρόνο ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Στις 2 Ιανουαρίου η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Μεληκιώτη. Ο 20χρονος τότε ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών. Έκτοτε ο νεαρός έπαιξε σε μόλις δύο επίσημα παιχνίδια, για το Κύπελλο (με Πλατανιά και Λεβαδειακό).

Ούτε εφέτος θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στην Ένωση, για αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός. Ο 21 ετών εξτρέμ υπέγραψε στην Κέρκυρα, στην οποία θα αγωνιστί ως δανεικός για ένα χρόνο. Πριν από τον Δικέφαλο ο Μεληκιώτης έπαιζε στη Βέροια.

Η ανακοίνωση: "ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστήΔημήτρη Μεληκιώτηυπό τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Ο 21 χρονος επιθετικός, γεννηθείς στις 10 Ιουλίου 1996, θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για έναν χρόνο. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία".

Το πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017 κατέγραψε εννέα συμμετοχές στην ομάδα της Ημαθίας, που ήταν και οι περισσότερες που έχει κάνει στην επαγγελματική του καριέρα. Στους "κυανέρυθρους" του νησιού των Φαιάκων ευελπιστεί να μπορέσει να κάνει γεμάτη σεζόν.

Η Κέρκυρα έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα και τους Σωτήρη Μπαλάφα, Νίκο Γιαννακόπουλο, Νίκο Κρητικό, Αντώνη Αναστασίου, Ματέους Βάργκας, Άρη Σοϊλέδη, Φάμπιο Νούνες, Ανδρέα Κολοβούρη και Χόναταν Χεσούς Μπάουμαν. Ο Μεηλκιώτης είναι δηλαδή το 10ο απόκτημα.

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ