ΚΕΡΚΥΡΑ

Άρεσε και θα υπογράψει στην Κέρκυρα ο Σόλιτς

Άρεσε και θα υπογράψει στην Κέρκυρα ο Σόλιτς
Κέρκυρα, Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Η τρίτη μεταγραφή της Κέρκυρας θα είναι ο Αλεξάνταρ Σόλιτς, ο οποίος τα κατάφερε περίφημα στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Τραυματίστηκαν Ζορμπάς - Ντιόγκο, τα επόμενα φιλικά των νησιωτών.

Η παρουσία του Αλεξάνταρ Σόλιτς στη φιλική αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική. Ο Σάκης Τσιώλης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του Κροάτη μέσου, για τον οποίο θα γίνει εισήγηση να αποκτηθεί.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έβλεπε γήπεδο, είχε καλό χειρισμό της μπάλας και γενικά έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τους Φαίακες, οι οποίοι, υπενθυμίζεται, έχουν ήδη αποκτήσει τους Εμιλιάνο Βίλα και Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά. Ο Σόλιτς έχει ύψος 1.81 και έχει περάσει μεταξύ άλλων από Ζαντάρ και Μπακού.

Τραυματίες Ζορμπάς - Ντιόγκο

Η αποστολή της Κέρκυρας διανυκτέρευσε το βράδυ της Κυριακής (2/8) στο Αγρίνιο, μετά το φιλικό, και επέστρεψε τη Δευτέρα (3/8) στη βάση της. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Παναγιώτης Ζορμπάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο Ντιόγκο (τραυματίστηκε στο φιλικό και υποβλήθηκε σε εξέταση για τον σαφή προσδιορισμό της κατάστασής του). Αντίθετα, κανονικά έδωσε το «παρών» ο Γιώργος Παρασκευαϊδης, ενώ πιο «ενεργά» μπήκε στο πρόγραμμα ο Αλέξανδρος Κόντος.

Τα επόμενα φιλικά

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου η Κέρκυρα θα δώσει φιλικό με τον Παναιτωλικό, στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.30. Ο κυριακάτικος φιλικός αγώνας με τη Βέροια, στην Ημαθία, συμφωνήθηκε να αρχίσει στις 19.30. Κατόπιν τούτων, το πλήρες πρόγραμμα των εφεξής φιλικών προετοιμασίας της Κέρκυρας διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή, 9/8 (19.30): Βέροια- Κέρκυρα.

Τετάρτη, 12/8 (18.30): Κέρκυρα- Παναιτωλικός.

Κυριακή, 16/8 (18.45): ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ