ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναστασόπουλος και Χάμπερ στους "Φαίακες"

ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αναστασόπουλος MOTIONTEAM

Διπλό χτύπημα για την ομάδα της Κέρκυρας στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου τερματοφύλακα, Νίκου Αναστασόπουλου και του 30χρονου πορτιέρο από την Μάλτα, Τζάστιν Χάμπερ.

Μάλιστα τα νέα αποκτήματα της ομάδας θα δώσουν το "παρών" και στην "πρώτη" της ομάδας η οποία είναι προγραμματισμένη στις 19:00 στο ΕΑΚ.

Ο Έλληνας πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και οι "Φαίακες" θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: "Η Α.Ο.Κέρκυρα Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Αναστασόπουλο για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 05/08/1979 στην Θεσσαλονίκη, έρχεται από 4 σεζόν παρουσίας στην Superleague με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, με 29 παρουσίες και 2.610 λεπτά συμμετοχής".

Εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Νίκος Αναστασόπουλος έχει αγωνιστεί ακόμη στην Νάουσα, τον ΠΑΟΚ, την Skoda Ξάνθη και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Τζάστιν Χάμπερ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Μάλτας ενώ έχει προηγούμενη εμπειρία από την Ελλάδα καθώς αγωνίστηκε στο Χαϊδάρι το 2008.

Η ανακοίνωση για τον Χάμπερ ανέφερε:" Η Α.Ο.Κέρκυρα Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Justin Haber για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 09/06/1981 στην πόλη Φλοριάνα της Μάλτα, έχει 26 διεθνείς συμμετοχές με την φανέλα της πατρίδας του. Την σεζόν 2007/08 αγωνίστηκε στην ομάδα του Χαιδαρίου, από όπου μεταγράφηκε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ".

Μετά από τις δύο αυτές κινήσεις για τη θέση του τερματοφύλακα, εντείνονται οι φήμες περί αποχώρησης του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ