ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναστασόπουλος: "Eλπίζουμε στο θαύμα με τον Ολυμπιακό"

Αναστασόπουλος: "Eλπίζουμε στο θαύμα με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Νίκος Αναστασόπουλος, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην κατηγορία.

Μιλώντας στην κάμερα της "ΝOVA" ο πορτιέρο της Κέρκυρας Νίκος Αναστασόπουλος, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και τόνισε ότι οι παίκτες της Κέρκυρας ελπίζουν ακόμα στην παραμονή στην κατηγορία. Αναλυτικά η δήλωση του:

" Eίναι πολύ δύσκολο ματς το ξέρουμε όλοι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας,να πειθαρχήσουμε σε αυτά που θα μας πει και να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Υπάρχει περισσότερο άγχος όσο φθάνει προς το τέλος το πρωτάθλημα. Όσο έχουμε ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλος. Μπορεί κάποιοι να μας έχουν ξεγραμένους αλλά εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Το ματς πιστεύω θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος που θα δείξουν οι δύο ομάδες. Θέλω να ελπίζω ότι όπως πέρσι έτσι και φέτος θα κάνουμε το θαύμα και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και κάποια άλλα παιχνίδια στη συνέχεια. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν έχουμε περιθώρια να διαλέγουμε αντιπάλους. Θα δώσουμε τα πάντα ώστε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ