ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσαν στην Κέρκυρα Σπίνουλας και Ζορμπάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ζορμπάς EUROKINISSI SPORTS

Παναγιώτης Ζορμπάς και Σπύρος Σπίνουλας συμφώνησαν να επεκτείνουν για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασίας τους με την Κέρκυρα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η νησιωτική ΠΑΕ.

Στο δυναμικό της Κέρκυρας και για την επόμενη σεζόν μένουν οι Παναγιώτης Ζορμπάς και Σπύρος Σπίνουλας. Ο πρώτος παίζει στους Φαίακες από το 2013, έχοντας καταγράψει γεμάτες σεζόν από τότε μέχρι σήμερα. Ο δεύτερος έπαιξε για πρώτη φορά στη Super League και τα κατάφερε μια χαρά, καταμετρώντας 25 συμμετοχές.

Ο Σπίνουλας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και σε Βολίδα Μέσης, Ασπρόπυργο, Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο, ενώ ο Ζορμπάς σε Νίκη Βόλου, Παναιτωλικό, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η νησιώτικη ΠΑΕ ανέφερε για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό και τον 31 ετών ακραίο μπακ: "ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστέςΣπίνουλαΣπύροκαιΖορμπά Παναγιώτηγια την ανανέωση του συμβολαίου τους για ακόμα έναν χρόνο, με τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην ομάδα μαςμέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τους ευχόμαστε μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ