ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Κρητικό, Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Κρητικό, Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Νίκου Γιαννακόπουλου, αλλά και την επιστροφή του 23χρονου αμυντικού μέσου, Νίκου Κρητικού.

Τις επόμενες μεταγραφές της ανακοίνωσε η Κέρκυρα. Ύστερα από αυτή του Σωτήρη Μπαλάφα, η ομάδα του Ιονίου νησιού προχώρησε στην απόκτηση των Νίκου Γιαννακόπουλου και Νίκου Κρητικού. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παίξει πέρυσι στον Άρη Λεμεσού δανεικός, ενώ ο δεύτερος πέρασε την περασμένη σεζόν από Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιαννακόπουλος προέρχεται από γεμάτη σεζόν, καθώς έπαιξε σε 25 ματς του Άρη Λεμεσού. Έχει περάσει και από Ουντινέζε και Πανιώνιο. Ο Κρητικός κατέγραψε συνολικά 10 συμμετοχές, 2 στον Πανιώνιο στη Super League και 8 στη Stoiximan.gr Football League με τον Απόλλωνα.

Οι δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε η επτανησιακή ομάδα:

"- Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κρητικού. Ο γεννημένος την 01.11.1994 αμυντικός χαφ αποκτήθηκε με συμβόλαιο ενός έτους. Τον καλοσωρίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.

Ανακοίνωσε Κρητικό, Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

- Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Γιαννακόπουλου. Ο 24χρονος που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στονΆρη Λεμεσού,έμεινε ελεύθερος από τονΠαναθηναϊκόκαι θα φορά τη φανέλα της ομάδας μαςγιατα επόμεναδύο χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά".

Ανακοίνωσε Κρητικό, Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Κέρκυρα ο Γιαννακόπουλος, θα είναι στην πρώτη
Συμφώνησε με την Κέρκυρα ο Γιαννακόπουλος
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ