ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώνεται η συμφωνία του Γρηγορίου με την Κέρκυρα

Ανακοινώνεται η συμφωνία του Γρηγορίου με την Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί το τυπικό της συμφωνίας του Μιχάλη Γρηγορίου με την Κέρκυρα για δυο χρόνια ακόμα ενώ οι "Φαίακες" θέλουν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Γκαζαριάν και τον Χαβίτο.

Την Τρίτη ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή των Καρντόζο και Παρασκευαϊδη στην Κέρκυρα για ακόμη έναν χρόνο. Κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί και επίσημα από το Sport24.gr από την Δευτέρα.

Την Τετάρτη (20/5) αναμένεται να ανακοινωθεί και η επέκταση του συμβολαίου του Μιχάλη Γρηγορίου με τους "Φαίακες" για δυο ακόμη χρόνια. Ο νεαρός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση και θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ήδη μάλιστα οι πρώτες προτάσεις του Γρηγορίου ήταν η παραμονή των Γκαζαριάν, Χαβίτο στο νησί και την επόμενη σεζόν. Οι επιτελείς της ομάδας του νησιού των Φαιάκων έχουν κάνει τις σχετικές κινήσεις και στις δυο περιπτώσεις, οι οποίες όπως είναι λογικό παρουσιάζουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Ο Αρμένιος έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να μείνει, εκτός και αν προκύψει κάτι καλύτερο στο οποίο δεν θα μπορούσε να πει όχι. Ανάλογη επιθυμία παραμονής υπάρχει και για τον Χαβίτο, αλλά στην παρούσα φάση φέρεται να υπάρχουν εμπόδια.

Ανακοίνωση για τους δυο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την παραμονή των Παρασκευαϊδη και Καρντόζο ανέφερε: "Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την, για ένα χρόνο, ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ και ΟΡΑΣΙΟ ΚΑΡΝΤΟΖΟ".

Έπεσε η αυλαία των προπονήσεων

Οι "Φαίακες",γυμνάστηκαν την Τρίτη (19/5) για τελευταία φορά παρουσία αρκετών παιδιών από την ομάδα Νέων και με πρωταγωνιστή τον Φάνη Γκέκα και τον Οράσιο Καρντόζο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με μία απογευματινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΚ, ολοκλήρωσε σήμερα, Τρίτη (19/5), υπό... ψιχάλα, τις φετινές της προπονήσεις, η ομάδα της Κέρκυρας.

Πλην των ποδοσφαιριστών της α’ ομάδας, όπως είχε προγραμματιστεί, στο πρόγραμμα συμμετείχαν επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων (Γρηγοράκης, Μαβίλης, Γαστεράτος, Ίσερης, Καρβούνης, Πουλημένος, Κεχαγιάς) συν τους τρεις, τελικά, τερματοφύλακες των «μικρών» (Πισσιάνης, Ντέντες, Τριαντάφυλλος), δεδομένης της απουσίας των αδειούχων Σέτκους και Κουτζαβασίλη.

Το κυρίως μένος της τελευταίας προπόνησης αποτέλεσε το τελευταίο εσωτερικό διπλό της χρονιάς, ανάμεσα σε Πορτοκαλί και Πράσινους. Και το οποίο βρήκε νικητές τους πρώτους, με 7-6.

Πρώτος σκόρερ των νικητών; Ο Οράσιο Καρντόζο, με 3 γκολ και των ηττημένων ο... Φάνης Γκέκας, ο οποίος κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Κέρκυρας το τελευταίο διάστημα, αναμένοντας τις εξελίξεις σχετικά με το συμβόλαιό του με την τουρκική Ακισάρ".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ