ΚΕΡΚΥΡΑ

Αδιαθεσία ο Κουτζαβασίλης, με Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο η Κέρκυρα καθώς ο Κουτζαβασίλης ένιωσε αδιαθεσία και τη θέση του πήρε ο Γιαννακόπουλος.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην Κέρκυρα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο καθώς αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως ο Κουτζαβασίλης θα είναι στην αποστολή λόγω μιας αδιαθεσίας τη θέση του πήρε ο Νίκος Γιαννακόπουλος.

Μένει να δούμε αν ο Βοσνιάδης θα χρησιμοποιήσει και στο Κύπελλο τον βασικό του γκολκίπερ ή θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κολοβούρη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑενημερώνει το φίλαθλο κοινό οτι λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδαςΦώτης Κουτζαβασίληςδεν ακολούθησε την αποστολή για προληπτικούς λόγους και τη θέση του ανέλαβε οΝικόλαος Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η αναθεωρημένη αποστολή για την αυριανη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:

31 Γιαννακόπουλος, 42 Κολοβούρης

AMYNTIKOI:

30 Ντιόγκο, 21 Αναστασίου, 4 Αρτυματάς, 5 Βενέτης, 55 Γρομητσάρης

ΜΕΣΟΙ:

88 Ντα Σίλβα, 6 Κρητικός, 92 Νούνες, 19 Κόντος, 96 Ντε Βάργκας, 7 Γεωργίου, 80 Τρεπεκλής, 29 Κέβιν, 32 Μπάουμαν 10 Ζορμπάς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

20 Μεληκιώτης".

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο η Κέρκυρα ενημέρωσε πως η κατάσταση του Ροτζέριο Τουράμ πάει από το καλό στο καλύτερο και σύντομα θα είναι σε θέση να πάρει παιχνίδια με τους "Φαίακες" ενώ αντίθετα ο Ιωάννου υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στο ματς με τον Πλατανιά.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει οτι σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο οRogerio Thuramακολούθησε επιτυχώς μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και εν συνεχεία ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα παρουσιάζοντας πολύ καλή πορεία αποκατάστασης πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο να ενταχθεί στα πλάνα του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη ώστε να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής σε κάποια από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Από την άλλη οΓιάννης Ιωάννουυπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πλατανιά Χανίων και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ