ΚΑΒΑΛΑ

Πρώτη προπόνηση 167 χιλιόμετρα μακριά από την Καβάλα

Πρώτη προπόνηση 167 χιλιόμετρα μακριά από την Καβάλα
πρώτη προπόνηση Καβάλας INTIME SPORTS

Η πρώτη προπόνηση της Καβάλας είναι γεγονός με την ομάδα να πηγαίνει τελικά στο γήπεδο του Μακεδονικού και τους παίκτες να φοράνε φανελάκια με το πρόσωπο του Δημάρχου Καβάλας που ανέφεραν: "Μας έδιωξε από την πόλη μας". Έλειπαν Αμπντούν, Ντουγκλάο, Ντιέ και Ονουάτσι.

Η Τετάρτη έφτασε και όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν αν η Καβάλα θα έκανε την πρώτη της προπόνηση μετά από πολλά χρόνια εκτός Καβάλας (ίσως και να είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό), αφού η ομάδα συγκεντρώθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Μετά τα όσα έχουν ακουστεί η Καβάλα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να ετοιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν, με τα ζητήματα να τρέχουν και να πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μέσα του Ιουλίου.

Από την πρώτη προπόνηση έλειπαν οι Ντουγκλάο, Ντιέ και Αμπντούν που έχουν εξασφαλίσει άδεια, όπως αναφέρουν από την ομάδα, αν και ο δεύτερος άφησε να διαρρεύσει στον Τύπο όλο αυτό το διάστημα πως του χρωστάνε χρήματα.

Απών ήταν επίσης και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ο οποίος όπως είχε δηλώσει στο Sport24.gr υπάρχουν οφειλές της ΠΑΕ προς το πρόσωπο του και έχει καταθέσει προσφυγή, κάτι που διέψευσε στη συνέχεια με νέες του δηλώσεις (!). Από την Καβάλα πάντως θεωρούν πως ο παίκτης έχει υποπέσει σε παράπτωμα, αφού τον περίμεναν κανονικά στην πρώτη.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως το ζήτημα του προπονητή τρέχει και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μέχρι το μέσο της άλλης εβδομάδας, με τον πρόεδρο της Καβάλας κ. Σταύρο Ψωμιάδη να εξετάζει πολλές περιπτώσεις τεχνικών.

Δείτε φωτογραφία από την πρώτη προπόνηση και το μήνυμα στον Δήμαρχο Καβάλας:

Πρώτη προπόνηση 167 χιλιόμετρα μακριά από την Καβάλα
Ντικρόκ INTIME SPORTS
TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ