ΚΑΒΑΛΑ

Έκαναν "ντου" για τις πράσινες φανέλες

Έκαναν "ντου" για τις πράσινες φανέλες
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί της Καβάλας εξοργίστηκαν που είδαν την ομάδα τους να αγωνίζεται με πράσινες φανέλες στην Καρδίτσα και έκαναν "ντου" στα αποδυτήρια για να τις εξαφανίσουν και να μην ξαναφορεθούν.

Την περασμένη Δευτέρα (14/10) η Καβάλα αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League.

Οι "αργοναύτες" στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκαν με την εκτός έδρας εμφάνιση (παρότι η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχει μπλε, αλλά κιτρινόμαυρα) η οποία φέτος είναι πράσινη.

Το συγκεκριμένο χρώμα έφερε μεγάλη αναστάτωση στον φίλαθλο κόσμο της πόλης της Καβάλας και μάλιστα μέλη της Λέσχης Φίλων Καβάλας έκαναν "ντου" στα αποδυτήρια ώστε να εξαφανίσουν τις πράσινες φανέλες και να μην ξαναφορεθούν.

Ο Βλάσης Τσάκας, παρενέβη, δίνοντας εξηγήσεις για την εμφάνιση, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Εγώ συμφωνώ και δέχομαι τις αντιδράσεις και λέω ότι αυτή η φανέλα δε θα ξαναφορεθεί παρά μόνο όταν ο αντίπαλος έχει μπλε. Άλλη φανέλα είχαμε παραγγείλει και άλλη πήραμε.

Δεν έπιασε το γούρι στην Καρδίτσα. Εγώ θα χαιρόμουν να υπήρχε τέτοια ευαισθησία και στα διαρκείας. Ο ΑΟΚ έχει μια ιστορία 50 χρόνων και δεν δώσαμε ούτε 500 διαρκείας. Εμείς δεχόμαστε ότι έγινε κάποιο λάθος, αλλά που ήταν η ανταπόκριση στα διαρκείας;".

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε από την πλευρά του: " Αν δεν είχαν φανέλες… θα λέγαμε ότι δεν έχουν φανέλες. Το να παίζει όμως με άλλο χρώμα η ομάδα, δε μπόρεσα να το καταλάβω. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε.

Οι αρχές του ΑΟΚ, δεν διαπραγματεύονται από το 1965. Δεν γίνονται αλλαγές τώρα. Πιστεύω ότι θα το διορθώσουν. Ποτέ δεν είχαμε αυτό το χρώμα. Με πήραν τηλέφωνο από τη Γερμανία και ντράπηκα. Όλη η Καβάλα είναι ανάστατη".

Τέλος, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της Καβάλας, Σίμος Ανθουλάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής είπε: " Ντράπηκα γι' αυτό που είδα. Ορισμένα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως η ιστορία της ομάδας, η φανέλα και η έδρα.

Αυτά είναι τρία σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να τα ακουμπάμε. Ας προσπαθήσουν αυτοί οι άνθρωποι να μη μας απογοητεύσουν. Πολλοί Καβαλιώτες δε θα πάνε στο γήπεδο την Κυριακή".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ