ATHENS KALLITHEA

"Τέσσερις εύσωμοι κύριοι έδερναν τον Κουρμπανά επί πεντάλεπτο"

FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÊÁËËÉÈÅÁ (Eurokinissi Sports)
Καλλιθέα, Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την επίθεση στον προπονητή της, Νίκο Κουρμπανά, στην οποία ανέφερε ότι τον χτυπούσαν "τέσσερις εύσωμοι κύριοι επί πεντάλεπτο". Αιχμές στον Χρήστο Γιαλιά από τον Σταύρο Καρακασίδη.

Το τρίτο ημίχρονο του ισόπαλου (2-2) αγώνα των Τρικάλων με την Καλλιθέα συνεχίζεται. Η αθηναϊκή ομάδα κατήγγειλε μετά το ματς της Κυριακής (19/2) ότι ο προπονητής της, Νίκος Κουρμπανάς, δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα τη Δευτέρα (20/2) εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας μυθεύματα όσα γράφτηκαν για επίθεση στον Κουρμπανά. Η Καλλιθέα απάντησε με δύο ανακοινώσεις. Στην πρώτη ανέφερε ότι " αντί να τρέφει σωματοφύλακες προτιμά τον ρόλο του θεματοφύλακα των αξιών του ποδοσφαίρου", ενώ στη δεύτερη, που υπογράφεται από τον πρόεδρό της, Σταύρο Καρακασίδη, περιγράφεται τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια.

Ο Καρακασίδης επισημαίνει ότι ο προπονητής της Καλλιθέας ξυλοκοπήθηκε από τέσσερις "εύσωμους κύριους" για πέντε λεπτά, ότι ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, ακολούθησε το πούλμαν της αθηναϊκής ομάδας "χειρονομώντας, καλώντας τον οδηγό να σταματήσει", ενώ επεσήμανε ότι η φιλοξενία του ΑΟΤ "θα μας μείνει αλησμόνητη". Αναλυτικά:

" Το γεγονός: Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα Τρίκαλα – Καλλιθέα, τέσσερις (4) εύσωμοι κύριοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και αφού απώθησαν το Γενικό Αρχηγό, επιτέθηκαν κατά του προπονητή μας Νίκου Κουρμπανά. Ο ξυλοδαρμός διήρκεσε μόνο επί πεντάλεπτο, ο Νίκος Κουρμπανάς γλίτωσε τη ζωή του και οι εύσωμοι κύριοι αποχώρησαν.

Η συνέχεια: Ο αξιότιμος μεγαλομέτοχος, πατέρας του Προέδρου των Τρικάλων, οδηγώντας μια Porsche Cayenne και συνοδευόμενος από τους εύσωμους κυρίους, ακολούθησε -μετά τη λήξη του αγώνα- το πούλμαν της ομάδας μας κατά την επιστροφή του και χειρονομώντας καλούσε τον οδηγό να σταματήσει, προφανώς για να συνεχίσει την παράδοση μαθημάτων ήθους, ευπρέπειας, νομιμότητας και φιλοξενίας.

Το συμπέρασμα: Οσο υπάρχουν μεγαλομέτοχοι κλπ σαν τον κ. Χρήστο Γιαλιά, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καλά χέρια.

Το υστερόγραφο: Γνωρίζοντας πως τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, παρακαλέσαμε τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος απολαμβάνει την αμέριστη συμπάθεια και εκτίμησή μας, να μην καταθέσει μήνυση για το συμβάν. Κατά τα λοιπά, θερμές ευχαριστίες στα Τρίκαλα και στον ρέκτη μεγαλομέτοχο τους για τη φιλοξενία τους. Θα μας μείνει αλησμόνητη.

Για την ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα

Σταύρος Καρακασίδης

Πρόεδρος".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ