ATHENS KALLITHEA

Τέλος ο Γκώνιας από την Καλλιθέα

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Γκώνιας EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν ο Τάκης Γκώνιας από την Καλλιθέα μετά την συντριβή με 5-1 από τον Παναιτωλικό. Δείτε την ανακοίνωση της πρώην- πλέον- ομάδας του.

Πριν λίγες ημέρες ο Τάκης Γκώνιας έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, λέγοντας ότι στην Καλλιθέα παίζεται ποδόσφαιρο που βλέπουμε στο Champions League και στο Europa League από την τηλεόραση τις Τρίτες, τις Τετάρτες και τις Πέμπτες.

Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν είχαν την ίδια άποψη, έτσι μετά το βαρύ 1-5 από τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν με τον Έλληνα τεχνικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Η Καλλιθέα έλυσε τη συνεργασία της με τον Τάκη Γκώνια, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του.

Η Καλλιθέα εύχεται στον Τάκη Γκώνια επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Η Καλλιθέα γυρίζει σελίδα, προσβλέπει με αισιοδοξία στο μέλλον και ενωμένη περισσότερο από ποτέ καλεί όλους τους φίλους της στον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ."

Ο Τάκης Γκώνιας σε 5 παιχνίδια για το πρωτάθλημα είχε μία νίκη και τέσσερις ήττες, αφήνοντας την ομάδα στην 16η θέση της βαθμολογίας. Στο Κύπελλο ήρθε ο αποκλεισμός με το βαρύ 1-5 από τον Παναιτωλικό την περασμένη Δευτέρα (12/12).

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ