ATHENS KALLITHEA

Σαλευρής: "Δεν θα συγχωνευθούμε την ΑΕΚ"

Σαλευρής: "Δεν θα συγχωνευθούμε την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Σαλευρής δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωνευθεί η Καλλιθέα με την ΑΕΚ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Μιλώντας στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" ο πρόεδρος της Καλλιθέας Γιώργος Σαλευρής, τόνισε ότι δεν πρόκειται η ομάδα του να συγχωνευθεί με την ΑΕΚ, μετά τον υποβιβασμό των "κιτρινόμαυρων".

Επίσης, αναφέρθηκε στην ευκαιρία για καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο των ομάδων της Football League. Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου της Καλλιθέας:

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League της επόμενης σεζόν: " Το φετινό πρωτάθλημα της Football League είναι το ανταγωνιστικότερο των τελευταίων ετών και νομίζω πως υπερτερεί της Super League. Όλες οι ομάδες είναι καλές και οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Τώρα που έπεσε και η ΑΕΚ μας εξυπηρετεί να διεκδικήσουμε παραπάνω χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μας αξίζει κάτι καλύτερο γιατί είμαστε ο αιμοδότης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αν δεν έχουμε χρήματα πως θα καλλιεργήσουμε τις ομάδες μας;

Συζητάμε και με την ελεύθερη τηλεόραση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν και δεν είναι τίποτα δεδομένο με τον OTE TV".

Για όσα έχουν ακουστεί για το ΑΦΜ της Καλλιθέας και για τυχόν συγχώνευση με την ΑΕΚ: " Είναι πολύ δύσκολο να αντέξει η ΑΕΚ με αυτά τα χρέη που έχει. Πάντως εμείς θα πορευθούμε μόνοι μας".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ