ATHENS KALLITHEA

Ο Παντέλης έφυγε από την Καλλιθέα

Ο Παντέλης έφυγε από την Καλλιθέα
Παντέλης INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντέλης αποτελεί παρελθόν για την Καλλιθέα. Συναντήθηκε με τη διοίκηση και πριν από την προπόνηση της Κυριακής (6/12) έκανε γνωστό ότι παραιτήθηκε. Χρέη υπηρεσιακού με τον Εργοτέλη θα εκτελέσει ο Λουκάς Καραδήμος.

Σημαντική εξέλιξη στην Καλλιθέα. Ο Νίκος Παντέλης συναντήθηκε με τη διοίκηση πριν από την προπόνηση της Κυριακής (6/12), από την οποία προέκυψε "διαζύγιο".Αυτό μία μέρα πριν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, για την 11η αγωνιστική της Football League.

Έτσι, στο ματς της Δευτέρας (7/12, 15.00) χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελέσει ο Λουκάς Καραδήμος. Εφέτος ο Παντέλης είχε με την Καλλιθέα 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Καλλιθέα ύστερα από δέκα αγώνες έχει 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Η ΠΑΕ, λίγο αργότερα, επισημοποίησε το "διαζύγιο", κάνοντας αναφορά σε θέματα υγείας: "Ο Νίκος Παντέλης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ήθος και την ευπρέπεια που τον διακρίνουν, ενημέρωσε τη Διοίκηση ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν του επιτρέπει στην παρούσα φάση, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα εύχεται στο Νίκο Παντέλη να γυρίσει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, δυνατός στα γήπεδα και εκφράζοντας την ομόθυμη πεποίθηση του φίλαθλου κόσμου της Καλλιθέας, ευχαριστεί το Νίκο Παντέλη για ανεκτίμητο έργο που προσέφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα. Η πόρτα της Καλλιθέας θα είναι πάντοτε ανοικτή για το Νίκο Παντέλη".

O Νίκος Παντέλης δήλωσε: " Δυστυχώς, λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω και θα πρέπει να απέχω για ένα διάστημα. Ευχαριστώ την Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδειξαν. Η Καλλιθέα είναι μια ομάδα που την έχω μέσα στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα η Καλλιθέα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ