ATHENS KALLITHEA

Νεκρός ο Σαλευρής

Νεκρός ο Σαλευρής
INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής βρέθηκε νεκρός στον Άλιμο, όπου αγνοούνταν από την Πέμτπη (1/8).

Πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του ιδιοκτήτη της Καλλιθέας Νίκου Σαλευρή.

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά πιθανότατα οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που έκανε μπάνιο.

Ο Νίκος Σαλευρής δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την Τετάρτη (31/7) με αποτέλεσμα να τον αναζητά η οικογένεια του που πίστευε ότι βρίσκεται στην παραλία του Αλίμου.

Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ακολούθησαν έρευνες για την ανεύρεση του. Το πρωϊ της Παρασκευής (2/8) βρέθηκε η σωρός του άτυχου επιχειρηματία.

Ο Νίκος Σαλευρής ήταν 66 ετών και μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας για περίπου 25 χρόνια. Υπό την προεδρία του ο σύλλογος έφθασε να αγωνίζεται μέχρι την μεγάλη κατηγορία. Επίσης, ήταν ιδιοκτήτης των ομώνυμων φροντιστηρίων.

O Λουκάς Καραδήμος, τεχνικός διευθυντής της Καλλιθέας μίλησε στον "Arena 89,4" για τον θάνατo του Νίκου Σαλευρή.

" Είναι πολύ δύσκολη μέρα για εμάς. Προσωπικά για εμένα γιατί με έχει μεγαλώσει αυτός ο άνθρωπος. Αναγκάστικα να κάνω εγώ την αναγνώριση. Το πρωί τον βρήκαμε μετά από έρευνες. Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήμασταν μαζί πριν από λίγες ώρες. Είχε μπει σε μία διαδικασία διαφορετική όπου ήθελε να ζήσει με τα εγγόνια του και τελικά δεν κατάφερε να ζήσει τίποτα. Ότι και να πω θα είναι λίγο".

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της εξέφρασε την λύπη της και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αδικοχαμένου παράγοντα.

" Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Ένα από τα πλέον εκλεκτά του στελέχη, ο Νίκος Σαλευρής, επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, δεν βρίσκεται πλέον μεταξύ της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ο απροσδόκητος χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο άθλημα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας".

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε και η Σούπερ Λιγκ: " O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας, θερμά συλλυπητήρια".

H ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφέρει στην ανακοίνωση της: "

" Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν τη θλίψη και την πικρία τους για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Σαλευρή, που ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας υπηρέτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για 25 χρόνια και συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας του, αλλά και συνολικά με τα κοινά του χώρου του ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Σαλευρής ήταν ένας από τους τελευταίους παραδοσιακούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και αφήνει κενό μεγάλο, καθώς λιγοστεύουν διαρκώς εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι πραγματικά αφοσιωμένοι στο ποδόσφαιρο και στις ομάδες τους και προσπαθούν να είναι καλοί συνεργάτες με τους ποδοσφαιριστές που έχουν κοντά τους.

Καλό ταξίδι στον Νίκο Σαλευρή, έναν άνθρωπο που θα θυμόμαστε πάντα, ειδικά όσοι τον γνωρίσαμε και εκτιμήσαμε την αφοσίωση και το πάθος του για το ποδόσφαιρο".

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη και τη συγκίνησή της στην είδηση του θανάτου του Νίκου Σαλευρή, εξέδωσε η Football League: " Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της Football League OΠΑΠ συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του μέλους της Ένωσης και Προέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του Νίκου Σαλευρή, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με πάθος και πίστη είκοσι και πλέον χρόνια, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ