ATHENS KALLITHEA

Η Καλλιθέα για θέατρο σκιών και σωματοφύλακες

FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÊÁËËÉÈÅÁ (Eurokinissi Sports)
Καλλιθέα, Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Για ακραίες καταστάσεις που έζησε η αποστολή της στα Τρίκαλα έκανε λόγο η διοίκηση της Καλλιθέας μία ημέρα μετά τοεπεισοδιακό ματς στη θεσσαλική πόλη. Διαβάστε την ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας.

Η Καλλιθέα έμεινε στο 2-2 με τον ΑΟ Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη και η αθηναϊκή ομάδα κατήγγειλε ότι μετά το ματς της Κυριακής (19/2) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, ο προπονητής της, Νίκος Κουρμπανάς, δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια. Ο ΑΟΤ έκανε λόγο για μυθεύματα, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η απάντηση από την ομάδα του Ελ Πάσο.

Σε ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι αντί να τρέφει σωματοφύλακες προτιμά τον ρόλο του θεματοφύλακα των αξιών του ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το φετινό θέατρο σκιών της Football League δοκιμάζει τα όρια της ΠΑΕ Καλλιθέα, των φυσιολογικών ομάδων και της κοινωνίας μέρα με την ημέρα. Σε ένα πρωτάθλημα που είναι αμφίβολο αν θα έπρεπε να διεξάγεται, γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων με όλες τις πλευρές να δείχνουν αξιοσημείωτη ανοχή, στα όρια της συνενοχής.

Τα ερωτήματά μας παραμένουν αναπάντητα και νιώθουμε την μοναξιά της διαφορετικότητας σε κάθε ματς, σε κάθε συγκέντρωση προέδρων της κατηγορίας. Σίγουρα κύριοι δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, όπως φυσικά και οι ηθικοί αυτουργοί των ακραίων καταστάσεων που έζησε η αποστολή της Καλλιθέας στο γήπεδο των Τρικάλων.

Η Καλλιθέα αντί να τρέφει σωματοφύλακες προτιμά τον ρόλο του θεματοφύλακα των αξιών του ποδοσφαίρου".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ