ATHENS KALLITHEA

GOLD VIP με 2.000 ευρώ στο "Ελ Πάσο"

GOLD VIP με 2.000 ευρώ στο "Ελ Πάσο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καλλιθέα ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν και οι τιμές είναι για όλα τα πορτοφόλια. Υπάρχουν διαρκείας με 150 ευρώ, υπάρχουν όμως και τα GOLD VIP με 2.000 στο "Ελ Πάσο".

Η ΠΑΕ Καλλιθέα γνωστοποίησε τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι τιμές είναι για κάθε πορτοφόλι. Μπορεί να κλείσει κάποιος θέση στο "Ελ Πάσο" με 150 ευρώ για όλη την σεζόν, υπάρχουν όμως και διαρκείας με 2000 (!) ευρώ, τα λεγόμενα GOLD VIP στην ΘΥΡΑ VIP του γηπέδου της Καλλιθέας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα συμπληρώνοντας 50 χρόνια ιστορίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της για τη συμπαράσταση που της παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Κατανοώντας τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα δίνει την δυνατότητα εισιτηρίων διαρκείας που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια των φιλάθλων.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τις ΘΥΡΕΣ VIP & 1 του γηπέδου και απευθύνονται στο φίλαθλο κοινό με προσιτές τιμές, για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00–13:00 και 18:30–20:00, στα γραφεία της Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας).

Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, οι φίλαθλοι υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση.

Στη διάθεση του κοινού υπάρχουν τρεις (3) κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας όπως περιγράφονται παρακάτω :

GOLD VIP με είσοδο από τη ΘΥΡΑ VIP, στο χώρο των επισήμων και τιμή 2.000 €

SILVER με είσοδο από τις ΘΥΡΑ VIP στο κάτω διάζωμα και τιμή 250€

BLUE με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 1 και.τιμη.150€"

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ