ΗΡΑΚΛΗΣ

Ζιαμπάρης: "Ο Ηρακλής δεν έχει όρια"

Ζιαμπάρης: "Ο Ηρακλής δεν έχει όρια"
Ζιαμπάρης INTIME SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, Νίκος Ζιαμπάρης, δήλωσε ότι η ομάδα της νέας σεζόν δεν έχει όρια. Εκτός προπόνησης ο Περόνε, δοκιμάζεται ο 19χρονος Μιχάλης Ηλιάδης.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός του Ηρακλή, Νίκος Ζιαμπάρης, έκανε τον απολογισμό της περσινής χρονιάς, μίλησε για την προετοιμασία στο Καρπενήσι, και το δέσιμο που έχει η ομάδα.

-Νίκο είναι η πιο δύσκολη προετοιμασία που έχεις κάνει;

«Όχι, θεωρώ πως δεν είναι. Η πιο δύσκολη ήταν πέρυσι γιατί ήμασταν μία καινούργια ομάδα και ήταν δύσκολη η προσαρμογή και να βρούμε την κατάλληλη χημεία».

-Συνεπώς η διατήρηση του λεγόμενου κορμού αποτελεί θετικό στοιχείο;

«Σαφώς και είναι. Εμεινε η βάση της ομάδας, προστέθηκαν και άλλα 5-6 παιδιά, με την προσαρμογή αυτών να είναι πολύ εύκολη».

-Θεωρείς πλεονέκτημα για την ομάδα ότι έγιναν λίγες σχετικά μεταγραφές;

«Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω ούτε να το σχολιάσω εγώ. Είναι θέμα προπονητή και όχι δικό μου. Το ευχάριστο είναι ότι έχουν δέσει γρήγορα και έχουν καταλάβει τι ζητάει και θέλει ο κόουτς»

-Ο Ηρακλής της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει άραγε… ταβάνι;

«Ο Ηρακλής δεν έχει όρια. Πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Ο δικός μου στόχος συμβαδίζει με αυτόν της ομάδας».

-Αισθάνεσαι έτοιμος ενόψει Super League;

«Είμαι απόλυτα έτοιμος. Όπως όλοι μας. Μακάρι να μπορέσω να καθιερωθώ. Δούλεψα όπως όλοι μας σκληρά και ανυπομονώ να αγωνιστώ στη Super League.»

-Η διατήρηση της ίδιας αμυντικής σύνθεσης σε βοηθάει;

«Με βοηθάει πολύ που δεν άλλαξε η άμυνα. Είμαστε δεμένοι, θα δούμε τι θα χρειαστεί να αλλάξουμε ή να βελτιώσουμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

-Ψάχνεις το γκολ πάντως και παθιάζεσαι με τον κόσμο.

«Κάθε τέρμα που πετυχαίνει η ομάδα αισθάνομαι πώς το βάζω εγώ. Μακάρι να πετύχω περισσότερα από ένα που πέτυχα πέρυσι. Ο κόσμος είναι κοντά μας και αυτό μου αρέσει πολύ».

Δοκιμάζει Ηλιάδη

Ο Ηρακλής στην προσπάθειά του να συμπληρώσει την τετράδα των τερματοφυλάκων δοκιμάζει τον 19χρονο Μιχάλη Ηλιάδη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον Φώτη Γκιζέλη θα έχουν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν στην προσπάθεια να συμπληρωθεί η τετράδα των τερματοφυλάκων της νέας αγωνιστικής περιόδου μαζί με τους Χουάντερσον, Γιαννίκογλου και Πέρνις. Ο Ηλιάδης συμμετείχε στην σημερινή πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και απομένει να φανεί αν θα μπορέσει μέχρι να επιστρέψει η αποστολή να πείσει να υπογράψει συμβόλαιο. Ο 19χρονος μέχρι πρότινος ανήκε στην Κ20 του Ολυμπιακού, με συμμετοχές τόσο στο Champions League νέων, όσο και με την Εθνική μας ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Ηρακλή στο Καρπενήσι συνεχίστηκε το πρωί λίγες ώρες μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη στο πρώτο φιλικό με 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρωινή προπόνηση, διάρκειας 80 λεπτών, έλειψαν τα παιχνίδια με μπάλα, ωστόσο, όλες οι ασκήσεις ήταν απαιτητικές. Η προθέρμανση ξεκίνησε με ψυχοκινητικά παιχνίδια ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις ενδυνάμωσης και stability. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο αερόβιας και εναερόβιας μορφής.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτός του Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος ένιωθε πόνους στο κεφάλι, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ