ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπογράφει ο Μακρής, τα βρήκε με Ηρακλή

Υπογράφει ο Μακρής, τα βρήκε με Ηρακλή
Μακρής INTIME SPORTS

Η επόμενη μεταγραφή του Ηρακλή θα είναι ο Γιώργος Μακρής. Ο 31 ετών αμυντικός μέσος, ύστερα από αρκετές διαπραγματεύσεις, συμφώνησε με τον Γηραιό και το βράδυ της Τετάρτης (22/7) θα υπογράψει συμβόλαιο.

Παίκτη στη μεσαία γραμμή έψαχνε ο Ηρακλής και η "χρυσή" τομή με τον Γιώργο Μακρή βρέθηκε. Ο 31 ετών αμυντικός χαφ συμφώνησε με τη διοίκηση του Γηραιού και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το βράδυ της Τετάρτης (22/7) ή το αργότερο την Πέμπτη.

Ο γεννημένος στη Γεωργιανή Καβάλας ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 15/11/1984) αγωνιζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στον ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Πιερικό, τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κέρκυρα, τον Ατρόμητο και την Ανόρθωση.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη αποκτήσει τους Κοστίν Λάζαρ, Άγγελο Χαντί, Κερέμ Μπουλούτ, Απόστολο Βέλλιο, Καρλίτος Σοάρες και Ντούσαν Πέρνις.

Το μίνι επεισόδιο και η λήξη του

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο Καρπενήσι λίγοπριν το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Κερέμ Μπουλούτ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο 23χρονος επιθετικός δενεκτέλεσε σωστά μία άσκηση και ακολούθως στις παρατηρήσεις του Παπαδόπουλου δεν γύρισε καν να τον κοιτάξει. Μία κίνηση που είχε σαν αποτέλεσμα ο 44χρονος προπονητής του Ηρακλή να τον διώξει από την προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην περσινή προετοιμασία στο Καρπενήσι με τον Χουάντερσον με τον Παπαδόπουλο να διώχνει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και ακολούθως αφού ζήτησε συγγνώμη να τον επαναφέρει.

Ωστόσο το μίνι επεισόδιο μεταξύ του Παπαδόπουλου και του Μπουλούτ θεωρείται λήξαν μετά την κουβέντα που είχανε στο ξενοδοχείο της ομάδας. Κάτι που φάνηκε από το ότι ο Αυστραλός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ