ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπογράφει ο Κυνηγόπουλος στον Ηρακλή

Υπογράφει ο Κυνηγόπουλος στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συμφωνία με τον 19χρονο Παναγιώτη Κυνηγόπουλο έχουν έρθει στον Ηρακλή και είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός της ημέρας να πέσουν οι υπογραφές.

Μετά τους Κούρο και Βοσνακίδη στον Ηρακλή ήρθανε σε συμφωνία με τον 19χρονο Παναγιώτη Κυνηγόπουλο και είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός της ημέρας να πέσουν οι υπογραφές.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό που στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Αιγινιακό, ενώ την περσινή χρονιά είχε φορέσει τη φανέλα της βελγικής Σιντ Τρούιντεν.

Παράλληλα στον Ηρακλή επιμένουν για την απόκτηση του Νίκου Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό. Του 22χρονου που μετράει 44 συμμετοχές στη Super League (31 με τον Παναθηναϊκό και άλλες 13 ως δανεικός στη Νίκη Βόλου), ενώ έχει αγωνιστεί και με τις Εθνικές ομάδες Κ-17, Κ-19, Κ-20 και Κ-21.

Κι όσο για το διοικητικό μέτωπο το σενάριο για την ΠΑΕ Ηρακλής με πρωταγωνιστή τον τον Ιταλό Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο οποίος έχει δύο εταιρίες που εκπροσωπούν ποδοσφαιριστές ενώ είναι στέλεχος και της Μπάρι, φαίνεται να είναι έτοιμος να λάβει σάρκα και οστά. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM.

"Αν δεν ήταν πραγματικό δεν θα μιλούσαμε. Βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και συναντήθηκα με τον Παπαθανασάκη. Βρήκαμε τον τρόπο για να συμφωνήσουμε να πάρω τις μετοχές του Ηρακλή. Δεν θέλω να κάνουμε διαφήμιση και δεν έχουμε ανάγκη. Μας ενδιαφέρει ο Ηρακλής γιατί έρχεται από μια ιστορική πόλη, με μεγάλη ιστορία. Θέλουμε οι οπαδοί της ομάδας που αγωνιούν να μην έχουν άγχος και να κυλήσουν όλα ήρεμα ,μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ