ΗΡΑΚΛΗΣ

Διπλό χτύπημα διετίας

Διπλό χτύπημα διετίας
INTIME SPORTS

Οι Παύλος Κυριακίδης και Γιώργος Βαλεριάνος είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και πρόκειται να τεθούνε από σήμερα στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου θα τεθούνε από σήμερα οι Παύλος Κυριακίδης και Γιώργος Βαλεριάνος αφού υπέγραψαν σήμερα τα συμβόλαιά τους με τον Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις αμφότεροι έκαναν λόγο επίτευξης του στόχου της ανόδου στην Super League ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας.

«Ο Παύλος Κυριακίδης υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908 διάρκειας δύο ετών. Ο Κυριακίδης είναι γεννημένος στις 03-09-1991 και έχει αγωνιστεί σε Μεγ. Αλέξανδρο, Κοζάνη, Πανηλειακό και πέρσι ήταν στην Ζάκυνθο όπου είχε 20 συμμετοχές και δύο γκολ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για την απόκτηση του Κυριακίδη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής: «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω από την πλευρά μου να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ να φτάσει η ομάδα στο στόχο της».

«Παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βαλεριάνος έχει γεννηθεί στις 13-02-1992 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ και πέρσι ήταν στην Καβάλα όπου είχε 17 συμμετοχές», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για την απόκτηση του Βαλεριάνου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής ότι: «Πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου, καθώς ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει στην φυσική του θέση».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ